Unifi upgrade plan basic 30mbps unlimited data

Unifi 30mbps unlimited data dengan harga RM89


Alhamdulillah...Akhirnya ada juga plan basic unifi dengan unlimited data. Abang Wayne mrmang suka sangat. Harganya pun berbaloi-baloi. Akhirnya Unifi upgrade plan basic 30mbps unlimited data dengan harga RM89.


Unifi basic plan 30mbps dengan kuota 60gb, RM79


Sebelum ni plan basic unifi dengan 60gb kuota berharga RM79. Memang tak cukup kuota nim Sikit sangat. Lagilah sekarang ni ada smart tv. Handphone pula 1 rumah tu lebih dari 2. Masing-masing nak pakai wifi. Memang tak cukuplah kuota tu.

Abang Wayne dah pun call unifi untuk upgrade plan. Dalam call call tu, baru abang Wayne tau. Nak downgrade plan tak boleh rupanya. Zionis betul niaga. Huhuu

Jom la kita pakat upgrade plan. Yayyyy

6 comments

avatar

hahaha kalau nak terminate b4 hbis contract lagi parah yeee kalau nk tau

avatar

Ye ke. Hadoii...mentang2 lah diorg yg kongker market, sukati diorg je la ye nk buat apa

avatar

dah dengar hari tu...nak tukar jugak sbb lebih murah dari yg kami guna sekarang...nak ke kaunter tu yg malas sikit tu...tapi kena pergi jugak nak tau apa beza dgn pakej kami skrg nii

avatar

Wah, harga murah la ... Mmg berbaloi langgan,.dan hope internet laju , tiada distraction ...mesti happy guna plan terbaru ni

avatar

saya call center je kak. setel masalah.

avatar

UNLIMITED DATA bestnyaaaa. baloi baloi la yee hehee

Click to comment