TM offer Unifi free 1 tahun

Pemenang peraduan Hari Malaysia  akan dapat PERCUMA unifi 30Mbps (unlimited) selama 1 tahun


#khabarbaik OMG! Pemenang untuk peraduan Hari Malaysia kali ni akan dapat PERCUMA unifi 30Mbps (unlimited) selama setahun??  Awesome gila! Siapa tak nak kan?

TM offer Unifi free 1 tahun

Nak tahu macam mana nak join contest ni? Senang je! Korang cuma perlu ikut 4 langkah mudah ni:

1) Tonton video Hari Malaysia daripada unifi ( https://youtube.com/watch?v=WHIlxBgA3Ac… ) & post semula ke laman social anda. 


2) Kongsi bersama kami gambar yang bertemakan Hari Malaysia* (berdasarkan erti & nilai Hari Malaysia kepada anda)

3) Pastikan laman sosial anda dalam tetapan "Public" supaya kami dapat melihat penyertaan anda. Korang boleh hantar seberapa banyak gambar / penyertaan yang korang mahu. 

4) Guna #khabarbaik & #kitaunifimalaysia dalam setiap penyertaan anda.

2 comments

avatar

Wah yg menang mmg happy la lepas ni.

avatar

Macam menarik je ni...x sempat dh kot..baru baca hari ni

Click to comment