Sedih : Yazid Search sah meninggal dunia

Yazid Search meninggal dunia, hilang otai drum Malaysia


Takziah di ucapkan kepada keluarga arwah Yazid Search atas kehilangan tonggak  utama keluarga mereka.

Yazid Search meninggal dunia



Yazid Search ni memang lejen. Abang Wayne suka sangat tengok dia main drum. Badan dia sedikit gempal, tapi main drum power.

Tapi, sejak dia sakit tu, sedih tengok dia. Abang Wayne tak lah follow sangat cerita dia. Tapi dengarnya, macam bandmate dia terlupa tentang dia. Tu dari pandangan abang Wayne lah. Apa yang abang Wayne baca, nampak dan rasa. Tapi kalau salah, maafkan abang Wayne.

Mari kita sedekahkan al-fatihah ke atas arwah abang Yazid Search.

3 comments

avatar

innalillah.. meninggal serogang lejen.. alfatihah

avatar

Takziah buat kelurga arwah. Semoga arwah ditempatkan dikalangan org yg beriman

avatar

ان لله وان اليه راجعون...

Click to comment