PUBG Mobile Season 8 akan keluar tidak lama lagi

PUBG Mobile Season 8 beta sekarang: Berikut adalah semua yang baru dengan kemas kini


Musim baru untuk PUBG Mobile, yang merupakan musim ke-8 permainan ini, akan tiba tidak lama lagi. Untuk makluman, hari terakhir untuk Season 7 akan berakhir pada 13 Julai, jadi kita boleh menjangkakan Musim 8 akan bermula pada masa itu. 


Sebagai tambahan kepada kelanjutan Elite Upgrade dan Elite Upgrade Plus untuk pemain, kita juga akan mendapatkan kulit senjata baru, tema baru, ganjaran dan banyak lagi. versi beta untuk Musim 8 adalah sekarang dan inilah yang baru dalam permainan.


Dari segi UI baru, permainan ini akan mendapat tema 'Power of the Ocean' berdasarkan kehidupan laut. Kita daoat melihat pelbagai makhluk laut yang terinspirasi dalam permainan.


Permainan ini juga memperkenalkan senjata baru dengan nama PP-19 Bizon. Keistimewaan pistol ini ialah ia dapat memegang sehingga 53 pusingan seperti Thompson dan ia menggunakan peluru 9mm seperti Uzi dan UMP9. Pistol itu digoda dalam peta Vikendi dan mungkin ia mungkin hanya eksklusif untuk peta itu. Dari segi lampiran, pistol tidak boleh mendapatkan cengkaman atau pen lama tetapi ia boleh dilengkapi dengan skop.

Bercakap tentang kulit baru dalam permainan, pemain akan mempunyai pilihan untuk melengkapkan DP-28 dengan kulit yang tidak dapat dilakukan sebelumnya. SLR dan Scar-L juga mendapat kulit baru bertema laut bersama dengan beg galas baru. Selain itu, terdapat juga pakaian baru yang juga bertema laut untuk pemain yang terdapat di kedai. Versi beta permainan ini bersaiz lebih kurang 1.9 GB dan hanya akan muncul untuk mereka yang telah memuat turun PUBG: Mobile Beta.

No comments

Powered by Blogger.