Pampers murah dan berkualiti

Pampers murah dan berkualiti di QQ Baby Shop


Hi semua daddy dan mommy. Sempena baby baru Abang Wayne yang dah semakin membesar ni, Abang Wayne nak share pasal pampers murah dan berkualiti. Satu jenama yang Abang Wayne tak yakin sebelum ni. Tapi bila pakai pampers murah dan berkualiti ni, Abang Wayne memang recommend kepada semua daddy dan mommy di luar sana. Tambahan pula harganya MURAH!

Pampers murah dan berkualiti

Pampers Mikubi dari QQ Baby Shop murah dan berkualiti


Sekali pandang pampers ni, memang rasa tak nak beli. Tengoklah bungkusan dan pampers dia. Biasa je.

Pampers murah dan berkualiti

Tapi bila dah pakai sekali, terus JATUH CINTA. Jangan risau, review ni bukan review berbayar hokehhhh. Ni review yang jujur, tulus eklas dari hati, turun ke jari jemawi (lidah kena bagi lembut sikit).

Baby Abang Wayne pakai ni, 99% takde ruam, melecet di kelangkang dan juga buntut yang cumel tu. Nak dengar cerita dahsyat lagi? Jap. Masa dia umur bawah 4 bulan, memang setiap 3 jam Abang Wayne tukar pampers. Bila dia start pakai size M kalau tak silap, Abang Wayne buat ujikaji (tanpa melalui ujian makmal), Abang Wayne tukar pampers tu setelah 8 jam! Hahahaha....Agak kejam juga lah. Tapi alhamdulillah. Hanya ada kesan merah pada kelangkang dia. Tapi so far dia ok. Tapi jangan lupa cuci dengan air pula lepas 8 jam tu. Bagi air kencing dia bersih di badan. Memang ada kesan merah. Tapi lepas cuci, pakai pampers baru, selang 3 jam, kesan tu dah kurang 90%. Serapan pampers ni pun bagus.

Pampers murah dan berkualiti


Harga pampers QQ Baby Shop yang murah dan berkualiti


Nak tahu harga pampers QQ Baby Shop yang murah dan berkualiti ni? Jangan cakap Abang Wanyne tak umbrella tau.

New Born


Pampers murah dan berkualiti

Untuk New Born ni 1 pek ada 36 pieces. Harganya pula RM9.90!! Hoi! Gila lah harga dia versus kuantiti dia! Memang tak masuk akal! Tapi, percayalah Abang Wayne awak ni. Murah hokehhh....

Size S, M, L dan XL


Pampers murah dan berkualiti


Untuk size S, M, L dan XL ni, kalau kita beli banyak, dapat murah dan berbaloi. Kalau beli 4 pek, harganya RM100. Tapi kalau kita beli bawah 4 pek, harga 1 pek jadi RM22.00.

Abang Wayne kalau beli, terus 5 pek. Hahaha... Murah dan berkualiti bak ang!

Boleh lawat website diorang. Beli online je senang. Boleh dapat free postage. http://www.qqbabyshop.com/. Link terus ke pampers http://www.qqbabyshop.com/goods.php?id=21085

Yang mana mommy2 luar sana, bagi tau abang sayang awak pasal pampers ni. Jangan lupa post dekat grup wasap mommy2 tu.

Haaaa...yang daddy2 tu. Jangan malas baca post ni. Dah baca tu, apehal duduk lagi? Ambil jari tu, buka website QQ Baby Shop. Ape lagi.... Borongggggg.......................

6 comments

avatar

wow... menarik juga jenama qq ni... akak first time dengar

avatar

Ok sgt pampers ni kak. Memang berbaloi

avatar

dasyat cara abe we explain pasal pampers.. luar biasa..! :)

...

avatar

Hebat kan? Saya ni bukan je luar biasa, dalam pun biasa juga

avatar

HAHAHAHA baru je leps tgk barang baby dekat Shopee. tup tup abe we share pampers baby pula. tak pernah tau pasal qq baby shop ni. banyak juga barang dekat situ

avatar

Shopee skrg mmg jd bff sy tau. Mcm2 beli kt shopee. Mur mur gittew

Click to comment