Shaklee Performance bantu tambah kecergasan selepas bersukan





Shaklee Performance produk terbaik tambah tenaga 


Kadang-kadang, walaupun tak bersukan, aktiviti harian kita yang padat membuatkan badan kita penat sangat. Apatah lagi bersukan, bila dah penat tu, minum air masak je mana nak cukup untuk tambah tenaga kita yang hilang. Ye tak? Korang pernah try Shaklee Performance?

100 plus akibatkan pedih ulu hati


Kalau BeWe main bola, selalu di hidangkan dengan air 100 plus. Tapi lepas minum sedikit, perut mula pedih. Sebab air tu bergas. Kita ni pula perut sensitif. Selalu pedih hulu hati, gastrik. Memang tak sesuai sangat kalau minum air bergas.

So, solution yang BeWe guna ialah dengan minum Shaklee Performance.

Kenapa Shaklee Performance lebih baik?


Shaklee Performance adalah produk penghidratan serbuk dari garis pemakanan sukan produk Shaklee. Shaklee Performance® secara klinikal terbukti berkhidrat lebih baik daripada air. Plus, Shaklee Performance mempunyai lebih banyak elektrolit dan memberikan lebih banyak tenaga daripada minuman penghidratan yang terkemuka.

Shaklee Performance is a powdered hydration product from the sports nutrition line of Shaklee products.  Shaklee Performance® is clinically proven to hydrate better than water. Plus, Performance has more electrolytes and provides more energy than the leading hydration drink. The proprietary OPTI-LYTE electrolyte blend plus the unique mix of carbohydrates delivers instant and sustained energy and supports optimal hydration.

Campuran elektrolit OPTI-LYTE ™ proprietari ditambah campuran unik karbohidrat menyampaikan tenaga segera dan berterusan dan menyokong penghidratan optimum. Dan ia memberi anda ketahanan yang anda perlukan untuk memastikan tenaga yang mengalir semasa anda bekerja, bersaing, berlari, berenang atau bahkan hanya berkebun atau melakukan kerja di halaman pada hari yang panas.

Ia mempunyai aspek penghidratan tetapi yang lebih penting ialah ia tidak mempunyai bahan-bahan pengawet, tiada warna atau pewarna yang akan mencemarkan bibir atau lidah anda.

Ia mempunyai campuran elektrolit yang lebih baik daripada jenama sukan minuman utama yang lain. Jadi ia tidak meninggalkan anda lebih dahaga daripada sebelumnya.

FAKTA TAMBAHAN:

Prestasi Shaklee mengandungi tiga jenis karbohidrat untuk tenaga dan stamina (karbohidrat mudah dan kompleks), polimer glukosa, fruktosa, dan glukosa.

-Ia mengandungi keseimbangan elektrolit untuk mencegah dehidrasi; kalsium, fosforus, natrium, kalium, klorida, ion magnesium (elektrolit adalah ion mineral yang boleh hilang melalui peluh atau najis ).
- Ia datang dalam dua perisa semulajadi: Lemon-Lime atau Orange.
- Ia tidak mengandungi lemak, tiada kolesterol, tiada pengawet atau pemanis tiruan.

Jika sesiapa nak try Shaklee Performance ni, korang boleh je Whatsapp BeWe di 017-8125655. BeWe akan bagi harga kasih sayang punya. Promise :)
Previous
Next Post »