Biobax bantu kurangkan sakit lutut di set pengambaran





Shooting video iklan bersama Biobax


Aktiviti hujung minggu lepas, seperti yang BeWe share di IG dan juga FB, BeWe bersama beberapa krew telah membuat satu video pendek.


Walaupun hanya video pendek je, tapi penat badan tau. Terutamanya bahagian lutut ni.

Banyak scene yang nak kena panjat lah, duduk lah, cangkunglah. Dah la kena ulang scene tu banyak kali. Mana taknya, asyik la lupa dialog.


Yang ni scene melutut. Walaupun beberapa saat melutut, tapi kalau dah berkali-kali ulang scene ni, mau tak longgar lutut.


Bukan tu je, scene membawang pun ada juga. Sape kata lelaki tak pandai membawang?

Scene ni kena panjat tingkap tau. Banyak kali take, gigil lutut BeWe nak panjat memanjat ni.

Ok, lepas ni kita tengok scene yang paling comel.


Haaa...tu dia. Basikal budak-budak pula kena bawa. Ketaq lutut tu. Sebab tengahari rembang buat scene ni.

Lepas ni, kalau ada shooting video lagi, confirm BeWe akan bawa Biobax. Sangat berguna tau. Nak beli pun dah senang sekarang. Beli je online di https://biobax.my/product/biobax/.


Bertambah syok bila sekarang ada offer diskaun RM20 untuk pembelian 2 botol. Masukkan sahaja kod kupon "RM20" di ruangan yang disediakan selepas kita pilih untuk beli 2 unit Biobax.

DENGAN BIOBAX, HILANG SAKIT LUTUT!
Previous
Next Post »