Breaking


carian di sini



Saturday, 14 July 2018

19:27:00

France menang World Cup 2018

France menang World Cup 2018


France atau Crotia? 1 pasukan underdog dan 1 pasukan pilihan. Siapa yang akan menang Piala Dunia 2018 ni? 80% France akan menang Piala Dunia 2018.


Pasukan pilihan korang masuk final tak? Pasukan BeWe, Red Devils masuk tempat ke-3&4 je la.

Tapi rasanya France kompem menang Piala Dunia 2018.

Thursday, 12 July 2018

12:31:00

Tanaman di serang beluncas

Beluncas serang tanaman - Bikin BeWe marah je


Balik-balik kerja je, tengok-tengok pokok bunga ni dah togel! Marah betul BeWe. Ni mesti kerja cik Cas ni. Hari tu dah serang sekali. Kali ni dia buat kerja lagi. Jom baca tips Tanaman di serang beluncas dari BeWe.

Tanaman di serang beluncas

Tengoklah gambar tu, habis sebahagian pokok ni dia kerjakan. Agak-agak berapa ekor ulat beluncas yang ada?

Kalau nak di ikutkan, mau dekat 20 ekor ada agaknya. Geli geleman BeWe tengok ulat-ulat ni. Banyak gila.

So, apalagi, BeWe pun ambil la spray ulat-ulat ni. Haaa...menggelitik dia mati. Puas hati. Hahaaaa.....

Tanaman di serang beluncas
Terjuntai sepi~~

Lepas dah spray tu, pagi ni BeWe tengok, masing-masing dah nyanyi lagu Haqiem Rusli - Terjuntai Sepi.

Tanaman di serang beluncas
Terjuntai sepi~~~

Tanaman di serang beluncas

Gambar-gambar terjuntai sepi ni banyak lagi. Ada juga yang dah menyembah bumi. Bukan je pokok BeWe dia serang. Jiran lain pun dia serang. Memang bawa kaum lah diorang ni.

Nak tahu spray apa yang BeWe pakai? Nindia.....

racun serangga organik

Spray organik ni memang bagus. Semut, lalat memang confirm mati. Ulat pun mati juga. Kalau tak tahu nak dapatkan dekat mana, meh roger BeWe.

Jangan risau dengan spray organik ni. Dia bebas bahan kimia. Kalau ada anak kecil pun selamat juga.

Friday, 6 July 2018

19:57:00

Brazil ikut jejak Portugal gagal ke final piala dunia 2018

Belgium akan jadi naib juara Piala Dunia 2018


Awal pagi ni, game yang paling di nantikan iaitu Brazil menentang Belgium.


Kenapa Brazil akan keluar awal? Nak tahu kenapa? Jom tengok gambar dekat bawah ni.


Nampak tak tu? Yang belakang tu Portugal. Dah kalah pada pusingan kalah mati. Depan dia Brazil.

Nampak sangat ada kaitan dengan game malam ni. Portugal mengiringi Brazil. Sama-sama tak dapat masuk final World Cup 2018