Mr DIY kini boleh online





Beli barang Mr DIY kini dengan online sahaja


Hardware dengan lelaki memang tak dapat di pisahkan. Betul tak? Tapi semenjak ada Mr DIY ni, orang perempuan pun suka masuk hardware. Kalau sebelum ni kita nak beli barang hardware kena pergi kedai hardware (tak kan nak pergi kedai kek pula kan?). Nah sekarang, kot malas, kita online je Mr DIY ni kerana Mr DIY kini boleh online sahaja.

Mr DIY kini boleh online

Barang-barang dekat Mr DIY murah tau sebenarnya. Sebagai contoh BeWe ambil mentol Phillips LED 12W yang berharga RM12.17. Dekat search google Phillips LED 12W , dekat Lazada dia jual RM28.00 untuk 2 biji mentol. 

Mr DIY kini boleh online

Dekat Tesco pun mahal juga tau. Sampai doploh hengget. Ni 1 contoh je la yang BeWe dapat bagi. Item yang lain, uols compare sendiri la ye. Sebab BeWe selalu tuka mentol ni, so memang harga mentol ni yang menjadi perkiraan BeWe. Hahahaa....


Harga Postage Mr DIY


Untuk pengetahuan, terdapat 3 jenis postage yang di sediakan oleh Mr DIY ni iaitu standard delivery, express dan self collect.

Standard delivery


charges a standard shipping & handling fee of RM5.00 with every transaction for any local delivery

Express delivery


For all express deliveries MR. D.I.Y. ECOMMERCE (M) SDN BHD charges RM9.90 to RM11.90 depending on the distance and the address of the receiver


Self collect


All orders chosen to be delivered using the Collect @ MR.D.I.Y. method will not be charged any shipping or handling fees.
At this moment our Collect @ MR.D.I.Y. service will only cater to 24 selected outlets within the Klang Valley area

Mainan terbaik untuk anak lelaki


Sebenarnya kan, selain tengok barangan hardware, bapak-bapak ni suka juga tengok mainan dekat Mr DIY ni. Mainan-mainan di Mr DIY ni bagus-bagus juga. Sebagai contoh, BeWe dah beli mainan robot transformers ni.

Mr DIY kini boleh online

Mainan ni elok juga. Sendi-sendi dia kuat. Kalau nak tukar dari kenderaan ke robot atau rabot kepada kenderaan, sendi-sendi dia tak tercabut pun. Dengan harga bawah RM10, saya syorkan beli mainan ni. Best juga tau (sebab bapak dulu tak pernah dapat robot ni nak....)
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
25 June 2018 at 15:36 delete

masuk DIY ni tak sah membeli hehe.. skrng ada belian online pulaa lagila mudah =D

Reply
avatar
25 June 2018 at 15:55 delete

wahh macam best je yang mainan transformers tu!

btw, jemput join segmen blog kc bewe :D

Reply
avatar