Netflix Spy Kids - Animasi terbaru Netflix





Netflix Spy Kids di lancarkan hari ini 20 April 2018


Siapa dekat sini layan Netflix? BeWe pun baru beberapa minggu subsribe Netflix ni. Akaunnya pun masih free 30 hari lagi. Memang layan juga tonton kartun, movie, dokumentari dari Netflix ni. Yang terbaru, Netflix baru sahaja lancarkan animasi Spy Kids.

Netflix Spy Kids

Kesinambungan dari filem Spy Kids


Untuk pengetahuan umum, animasi Spy Kids ini adalah kesinambungan dari franchais filem Spy Kids terdahulu dan kini di animasikan.

Netflix Spy Kids

Bila tengok gambar di atas ni, mesti kita dah ingatkan filem Spy Kids ni. 

Netflix Spy Kids - Animasi terbaru Netflix

Nak ulas animasi terbaru ni, BeWe pun baru je tonton. Bagi BeWe tengok dulu animasi ni ye.

Bayaran bulanan Netflix


Bagi sesiapa yang masih tak tahu lagi bayaran bulanan Netflix ni, terdapat 3 pakej yang di sediakan.

1. RM33
2. RM42
3. RM51


Bila dah ada Netflix ni, sila pastikan anda mempunyai data internet yang tiptop dan juga line internet yang double tip top.

Jangan jadi macam BeWe. Data internet tu oklah, 60gb. Cukuplah. Tapi bab line tu. Sedih diknon. Kadang-kadang di tulisnya 4G, tapi tak laju mana pun.

Tapi bagi BeWe, pakej basic Netflix sudah memadai untuk BeWe.
Previous
Next Post »