Edit fail PDF dengan mudah





Edit fail PDF secara online, memang mudah


Hari ni BeWe nak kongsi satu penyelesaian bagi mereka yang nak edit fail PDF terutama yang nak update resume tu. Website ni memang terbaik lah bagi pendapat BeWe.

Tengok pada gambar di atas. Banyak sebenarnya yang kita boleh ubah sesuka hati kita. Saiz font, jenis font, kaler font.

Kiranya, apa sahaja yang ada dalam fail pdf tu, semua kita boleh ubah (tapi BeWe ubah tulisan je setakat ni). Kita boleh juga hilangkan tulisan yang ada pada fail pdf ni. Memang best!!!!!

So, kalau korang jumpa resume dalam pdf dalam internet tu, korang pergi ke website ni https://www.sejda.com/pdf-editor. Lepas tu korang editlah resume tu. Dah jadi resume korang. 

Kalau dah berjaya, korang roger-roger lah BeWe ye. Bye korang.


p/s: abang kita hensem....mari jalan-jalannnnnnnn......auuuwwwww......
Previous
Next Post »

5 comments

Write comments
Maria Firdz
AUTHOR
12 January 2018 at 20:41 delete

Nice sharing.. Tak terpikir pula edit cmne.. Biasa convert ke word dulu baru edit..

Reply
avatar
aRzMoHa
AUTHOR
16 January 2018 at 10:47 delete

Boleh Cuba nanti...awesome

Reply
avatar
Shafyqah Azry
AUTHOR
18 January 2018 at 12:55 delete

terima kasih! penat selama ni duk cara mcm mana nak edit haha

Reply
avatar
wayne harraz
AUTHOR
20 January 2018 at 14:54 delete

Memang best website ni. Boleh edit sesukahati

Reply
avatar