Halaman

    Social Items

Edit fail PDF secara online, memang mudah


Hari ni BeWe nak kongsi satu penyelesaian bagi mereka yang nak edit fail PDF terutama yang nak update resume tu. Website ni memang terbaik lah bagi pendapat BeWe.

Tengok pada gambar di atas. Banyak sebenarnya yang kita boleh ubah sesuka hati kita. Saiz font, jenis font, kaler font.

Kiranya, apa sahaja yang ada dalam fail pdf tu, semua kita boleh ubah (tapi BeWe ubah tulisan je setakat ni). Kita boleh juga hilangkan tulisan yang ada pada fail pdf ni. Memang best!!!!!

So, kalau korang jumpa resume dalam pdf dalam internet tu, korang pergi ke website ni https://www.sejda.com/pdf-editor. Lepas tu korang editlah resume tu. Dah jadi resume korang. 

Kalau dah berjaya, korang roger-roger lah BeWe ye. Bye korang.


p/s: abang kita hensem....mari jalan-jalannnnnnnn......auuuwwwww......

Edit fail PDF dengan mudah

Edit fail PDF secara online, memang mudah


Hari ni BeWe nak kongsi satu penyelesaian bagi mereka yang nak edit fail PDF terutama yang nak update resume tu. Website ni memang terbaik lah bagi pendapat BeWe.

Tengok pada gambar di atas. Banyak sebenarnya yang kita boleh ubah sesuka hati kita. Saiz font, jenis font, kaler font.

Kiranya, apa sahaja yang ada dalam fail pdf tu, semua kita boleh ubah (tapi BeWe ubah tulisan je setakat ni). Kita boleh juga hilangkan tulisan yang ada pada fail pdf ni. Memang best!!!!!

So, kalau korang jumpa resume dalam pdf dalam internet tu, korang pergi ke website ni https://www.sejda.com/pdf-editor. Lepas tu korang editlah resume tu. Dah jadi resume korang. 

Kalau dah berjaya, korang roger-roger lah BeWe ye. Bye korang.


p/s: abang kita hensem....mari jalan-jalannnnnnnn......auuuwwwww......

carian di sini



Subscribe Our Newsletter