Halaman

    Social Items


Liverpool tak kalah, cuma tak menang jew


Pagi-pagi ni, BeWe berjanji tak akan menghampakan hati peminat Liverpool sedunia ekoran ketidakmenangan pada perlawanan awal pagi tadi.


Untuk peminat Liverpool awal pagi tadi, tengoklah video ni. Mungkin sudah ada jaringan yang di jaringkan oleh Karius. Mungkin juga oleh DEFENDER TERMAHAL DI EPL.....Mungkinlah kot...


Siapa agaknya nama pemain ini ye? Maaf tanya. Tak kenal...

Jangan hampakan hati peminat Liverpool

Live Streaming : AFCU23 Malaysia vs Korea

Edit fail PDF secara online, memang mudah


Hari ni BeWe nak kongsi satu penyelesaian bagi mereka yang nak edit fail PDF terutama yang nak update resume tu. Website ni memang terbaik lah bagi pendapat BeWe.

Tengok pada gambar di atas. Banyak sebenarnya yang kita boleh ubah sesuka hati kita. Saiz font, jenis font, kaler font.

Kiranya, apa sahaja yang ada dalam fail pdf tu, semua kita boleh ubah (tapi BeWe ubah tulisan je setakat ni). Kita boleh juga hilangkan tulisan yang ada pada fail pdf ni. Memang best!!!!!

So, kalau korang jumpa resume dalam pdf dalam internet tu, korang pergi ke website ni https://www.sejda.com/pdf-editor. Lepas tu korang editlah resume tu. Dah jadi resume korang. 

Kalau dah berjaya, korang roger-roger lah BeWe ye. Bye korang.


p/s: abang kita hensem....mari jalan-jalannnnnnnn......auuuwwwww......

Edit fail PDF dengan mudah

Macam mana nak makan limau gedang ni?


Al-kisah....maka tersebutlah kisah, sang kancil pun....eeerkkkk....dah salah intro ni. Ok, macam ni, last week BeWe pergilah ke Tesco untuk beli barang. Bila tiba dekat tempat buah-buahan, nampak menarik pula limau gedang ni.


Harga sebiji limau gedang ni RM1.50. ok lah. Boleh terai makan. Kot rasa dia macam buah oren.

Bila search dekat internet, bukan main manja lagi nama inggeris dia. Grapefruit. Tengok nama dia, mesti rasa dia pun sedap ni.


Bila sudah kopek, macam 👆👆ni lah rupa dia.

Kaler dia, kemerah-merahan. Memang menggiurkan.

Sekali BeWe makan......
Ya robbi......kelat! Masam!

Memang tak boleh makan. Minum air banyak pun masih rasa kelat lagi. Kuat betul rasa dia.

Rupanya, bila search, limau ni tak sesuai di makan. Buat jus ok. Kalau makan, memang hazab!

So, siapa-siapa nak beli, jangan makan pula ye. Buat jus.

Rasa sebenar limau gedang


carian di sini



Subscribe Our Newsletter