carian di sini



Thursday, 7 December 2017

Maxis Postpaid kini tiada lagi pelan harian dan mingguan

Maxis tukar pelan harian dan mingguan, tambahan data 10gb


Setelah sekian lama, semenjak seteru Maxis, iaitu Celcom memperkenalkan data 60gb sebulan dan boleh gabung data harian dan mingguan, kini Maxis baru sahaja tukar pelan mereka. Maxis kini telah menukar pelan harian dan mingguan dan tambahan data 10gb di berikan kepada pengguna Maxis.


Sebenarnya, rakan seofis BeWe yang gunakan Celcom yang bagitahu BeWe Celcom boleh combine data. Cuma ada tambahan bayaran RM10 sebab combine data. 

Tapi bila BeWe call Maxis, tak boleh pula diorang cakap. Tapi tu tahun lepas lah BeWe call. Tapi tahun ni, Maxis dah pun combine data harian dan mingguan. Ada tambahan 10gb lagi sekarang ni. Tapi nak celen Celcom yang bagi 60gb sebulan memang tak dapatlah.

Tapi rasanya, cukuplah dengan 50gb sebulan. Dengan blog pun dah berkurangan update semenjak dua menjak ni, memang cukup sangat tu.

Kelas Adsense pun lama dah tak jenguk. Macam manalah anak-anak murid Adsense BeWe ni. Huhuhu.....
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
 

Delivered by FeedBurner