Maxis Postpaid kini tiada lagi pelan harian dan mingguan





Maxis tukar pelan harian dan mingguan, tambahan data 10gb


Setelah sekian lama, semenjak seteru Maxis, iaitu Celcom memperkenalkan data 60gb sebulan dan boleh gabung data harian dan mingguan, kini Maxis baru sahaja tukar pelan mereka. Maxis kini telah menukar pelan harian dan mingguan dan tambahan data 10gb di berikan kepada pengguna Maxis.


Sebenarnya, rakan seofis BeWe yang gunakan Celcom yang bagitahu BeWe Celcom boleh combine data. Cuma ada tambahan bayaran RM10 sebab combine data. 

Tapi bila BeWe call Maxis, tak boleh pula diorang cakap. Tapi tu tahun lepas lah BeWe call. Tapi tahun ni, Maxis dah pun combine data harian dan mingguan. Ada tambahan 10gb lagi sekarang ni. Tapi nak celen Celcom yang bagi 60gb sebulan memang tak dapatlah.

Tapi rasanya, cukuplah dengan 50gb sebulan. Dengan blog pun dah berkurangan update semenjak dua menjak ni, memang cukup sangat tu.

Kelas Adsense pun lama dah tak jenguk. Macam manalah anak-anak murid Adsense BeWe ni. Huhuhu.....
Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
Raydah
AUTHOR
7 December 2017 at 13:15 delete

dah lama tak guna maxis. im good now

Reply
avatar
8 December 2017 at 10:21 delete

dulu pernah guna yg postpaid byk cas tersembunyi terus terminated hihi

Reply
avatar
wayne harraz
AUTHOR
8 December 2017 at 12:03 delete

Sekarang ok sgt. Romuors yg sy dgr dulu pn xde da skrg

Reply
avatar
wayne harraz
AUTHOR
8 December 2017 at 12:03 delete

Pakai line apa pula sekarang ye? Mesti dah kekal kesetiaan tu

Reply
avatar