Selamat Datang PES2018





Selamat Tinggal PES2017, PES2018 nampak lebih menggiurkan


Kepada kaki gamers yang bermain game di handphone terutama gamers bola, PES2017 memang tidak asing lagi. Dan bermula 6 November 2017 sehingga 8 November 2017, PES telah pun menyahaktifkan PES2017 dan digantikan dengan PES2018


BeWe memang suka main game bola ni. Tapi tak de lah tahap hebat gila. Main untuk saja-saja je. Time takde buat apa-apa, baru main.


Punya belagak BeWe, belasah opponent sampai 14-0. Padahal lawan team 1 bintang je. Memanglah sayur. 

Cuba lawan team 5 bintang, sampai 5-0 kena bedal.

Tapi game PES2017 ni memang best. Grafik cantik. Kalau PES2018, mesti lagi cantikkan?

Tasaba nak main ni...huhuuu
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
Dedaun Comel
AUTHOR
6 November 2017 at 22:48 delete

Sama la.. main game saja-saja untuk hiburkan diri.. tapi macam best je ni.. kena cuba main ni

Reply
avatar
mamapp
AUTHOR
7 November 2017 at 09:28 delete

Ni kalau ayah syafi hantu no maon

Reply
avatar