Halaman

    Social Items

Selamat Tinggal PES2017, PES2018 nampak lebih menggiurkan


Kepada kaki gamers yang bermain game di handphone terutama gamers bola, PES2017 memang tidak asing lagi. Dan bermula 6 November 2017 sehingga 8 November 2017, PES telah pun menyahaktifkan PES2017 dan digantikan dengan PES2018


BeWe memang suka main game bola ni. Tapi tak de lah tahap hebat gila. Main untuk saja-saja je. Time takde buat apa-apa, baru main.


Punya belagak BeWe, belasah opponent sampai 14-0. Padahal lawan team 1 bintang je. Memanglah sayur. 

Cuba lawan team 5 bintang, sampai 5-0 kena bedal.

Tapi game PES2017 ni memang best. Grafik cantik. Kalau PES2018, mesti lagi cantikkan?

Tasaba nak main ni...huhuuu

Selamat Datang PES2018

Selamat Tinggal PES2017, PES2018 nampak lebih menggiurkan


Kepada kaki gamers yang bermain game di handphone terutama gamers bola, PES2017 memang tidak asing lagi. Dan bermula 6 November 2017 sehingga 8 November 2017, PES telah pun menyahaktifkan PES2017 dan digantikan dengan PES2018


BeWe memang suka main game bola ni. Tapi tak de lah tahap hebat gila. Main untuk saja-saja je. Time takde buat apa-apa, baru main.


Punya belagak BeWe, belasah opponent sampai 14-0. Padahal lawan team 1 bintang je. Memanglah sayur. 

Cuba lawan team 5 bintang, sampai 5-0 kena bedal.

Tapi game PES2017 ni memang best. Grafik cantik. Kalau PES2018, mesti lagi cantikkan?

Tasaba nak main ni...huhuuu

carian di sini



Subscribe Our Newsletter