Lagi gambar kereta Myvi 2018 yang mengancam

Interior Myvi 2018 memang mengancam!

Demam Myvi 2018 sudah pun melanda Malaysia. Harga murah, minyak pula jimat. Tak pakai kereta continental pun tak pe lah. Kereta Myvi pun dah cukup selesa. Moh kita tengok lagi gambar kereta Myvi 2018 yang mengancam.

Lagi gambar kereta Myvi 2018 yang mengancam

Lagi gambar kereta Myvi 2018 yang mengancam

Bahagian Dalaman


Myvi 2018 ni dah pun guna sistem keyless. Pakai button sahaja! Mantop dah kereta Myvi ni. Bukan calang-calang ye. Ada LCD lagi. Kalau ambil full spec confirm memang puas hati!

Lagi gambar kereta Myvi 2018 yang mengancam

Lagi gambar kereta Myvi 2018 yang mengancam

Agak-agak aircond Myvi 2018 ni ok tak? Ada yang mengadu aircond Myvi kurang power sikit. Siapa boleh bagi pencerahan?

Lagi gambar kereta Myvi 2018 yang mengancam

Lagi gambar kereta Myvi 2018 yang mengancam

Bahagian bonet


Bahagian bonet dia luas juga nampak gayanya. Tak lah kecik sangat kan?

Lagi gambar kereta Myvi 2018 yang mengancam



p/s: Jom lah kita pergi booking sekarang.
Previous
Next Post »
5 Komentar untuk "Lagi gambar kereta Myvi 2018 yang mengancam"

Mengancam tapi kewangan tahun ni ngan tahun depan x berapa nak mengancam la..


: Nak beli Myvi ni boleh. Tapi jangan poyolah. Aku jumpa ramai owner Myvi yang poyo yang gemar bercerita pasal dia punya skill driving yang dia kata hebat. Myvi ni ringan aje dik, kau bawak laju corner tajam sikit boleh melayang kereta kau. Dah banyak kes Myvi terbalik (turtling) sebab laju sangat bawak. Kereta compact car aje dekat Jepun tapi kat Malaysia aje dipanggil Extreme (Encik Dan adalah pemilik Myvi SX lama).

Tah apa yang Extreme nya, semua tu gimik marketing aje. Kereta tu masih lagi kereta kompak yang had dia banyak kena patuhi. Orang lain bawak kereta tu pergi pasar, kau bawak macam kau atas trek tengah berlumba. Perodua ni pun satu, pergi jualkan Myvi dengan imej garang. Pemiliknya pun terpengaruhlah percaya kereta tu garang sedangkan Myvi tu gunanya tak lebih daripada kereta bandar yang mampu bawa kita dari poin A ke B dengan cepat dan senang.



1. Myvi kereta berupa feminin,a.k.a kereta pompuan jadi pemandunya tanpa sedar jadi lebih agresif untuk cover kefimininan itu. tak payah belilh Myvi

Ala, awak anon pula. Tp mmg driver myvi bawa super laju pun. Memang byk kes myvi ni. Tak di nafikan

Tu la. Dah la minyak mahal. Malas nk berhutang...

Pernh bawa sekali je myvi. Sewa g pahang. Hat tu lama punya version. Yg ni memang lawaaa gilakk. Keyless weh!

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF