Jualan 4 hari Padini





Jualan Padini dari 2 November 2017 sehingga 5 November 2017


Berita baik kepada penggemar pakaian Padini (seperti BeWe), jom kita serbu outlet Padini berhampiran!


Jualan selama 4 hari sahaja tau. Boleh dapat murah! Jauh sangat nak pergi JPO, kita serbu lah outlet berdekatan kita ni kan.


Kalau nasib baik, bagi lelaki, boleh dapat baju kameja dengan harga RM19 sahaja!! Berbaloi bak ang!

Tapi kalau pergi lambat, memang beratur panjang gila punya. Lagi-lagi weekend. Tapi kalau nak beratur tak berapa panjang, bawa cash siap2. Sebab kebanyakan akan bayar pakai kad.



Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
MiaZain
AUTHOR
2 November 2017 at 02:24 delete

kena save the date ni. hehe. rugi kalau tak gi, kadang2 harganya memang sangat murah...

Reply
avatar
AimNub Haris
AUTHOR
2 November 2017 at 16:10 delete

wahhh.. dah tahu la hujung minggu ni nak ke mana... :p

...

Reply
avatar
lokman amirul
AUTHOR
3 November 2017 at 03:01 delete

Menarik ni...masa terbaik beli belah baju .

Reply
avatar
Kaklong Chan
AUTHOR
3 November 2017 at 12:26 delete

Bestnya! Jom shopping.

Reply
avatar