Jualan 4 hari Padini

Jualan Padini dari 2 November 2017 sehingga 5 November 2017


Berita baik kepada penggemar pakaian Padini (seperti BeWe), jom kita serbu outlet Padini berhampiran!


Jualan selama 4 hari sahaja tau. Boleh dapat murah! Jauh sangat nak pergi JPO, kita serbu lah outlet berdekatan kita ni kan.


Kalau nasib baik, bagi lelaki, boleh dapat baju kameja dengan harga RM19 sahaja!! Berbaloi bak ang!

Tapi kalau pergi lambat, memang beratur panjang gila punya. Lagi-lagi weekend. Tapi kalau nak beratur tak berapa panjang, bawa cash siap2. Sebab kebanyakan akan bayar pakai kad.



4 comments

avatar

kena save the date ni. hehe. rugi kalau tak gi, kadang2 harganya memang sangat murah...

avatar

wahhh.. dah tahu la hujung minggu ni nak ke mana... :p

...

avatar

Menarik ni...masa terbaik beli belah baju .

Click to comment