Jersi World Cup 2018

Adidas telah sahkan beberapa jersi World Cup 2018


Demam World Cup 2018 sudah pun mula di rasai. Bermula dari 14 Jun 2018 sehingga 15 Julai 2018.

Jersi World Cup 2018

Adidas dengan rasminya telah mengesahkan jersi 8 pasukan yang akan bertanding di dalam piala dunia 2018 nanti.

Jersi Argentina 2018


Jersi Argentina Home 2018 tidak banyak beza dengan versi Piala Dunia 2014. Masih berlandaskan corak stripe seperti biasa. Namun kali ini stripe yang di gunakan 3 stripe berbanding 5 stripe ketika Piala Dunia 2014.

Jersi Argentina 2018
Jersi Argentina 2018

Jersi Argentina 2014
Jersi Argentina 2014

Jersi Jepun 2018


Jersi Jepun 2018 kali ini memang menarik!! Serius! Bertemakan samurai. Korang kena beli beb!!

Jersi Jepun 2018

Tengok si Kagawa ni pakai. Smart beb! Rasa macam ninja pula.

Jersi Jepun 2018

Kita compare dengan jersi Jepun 2014 pula. Jersi Jepun 2014 ni nampak biasa dan kosong je. Tapi jersi 2018, ada corak dat kalau dalam bahasa fesyennya.

jersi Jepun 2014

Jersi Mexico 2018


Chicharito! Nachos! Mr Potato!!! Mari tengok jersi Mexico!!!

Jersi Mexico 2018

Tengoklah jersi Mexico 2018 dan 2014 lebih kurang sama lah. Ada stripe halus. Ada corak gigi-gigi tu. Cuma tak de corak karen-karen tu je la. So so je lah jersi Mexico ni.


Jersi Belgium 2018


Jersi Belgium 2018 ni dah macam macam baju yang jual dekat FOS pula. Tak menarik sangatah pulak

Jersi Belgium 2018

Jersi Rusia 2018


Jersi Rusia 2018 ni berdasarkan jersi retro. Malas nak cerita sangat sebab tak cun pun.

Jersi Rusia 2018

Jersi Sepanyol 2018


Jersi Spain 2018 pun, alahai....longot je design dia. Tak menarik juga!

Jersi Spain 2018

Jersi Jerman 2018


Jersi German 2018 sepatutnya dan sewajibnya di simpan di dalam gobok! Cun bhai! Serius BeWe memang kena beli jersi ni. Jersi German memang tak mengecewakan lah. Manjang santek menarik tertarik.

Jersi German 2018

Jersi Colombia 2018


Korang penyokong Colombia ke? Yang ada pun mesti dak-dak foreigner dalam U je.

Jersi Colombia 2018

Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "Jersi World Cup 2018"

cantik cantik jugak jersi ni kalau beli untuk buah hati mesti dia suka haha

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF