Gambar Myvi baru

Myvi baru akan jadi raja jalanan Malaysia


Pasti ramai di antara kita, terutama peminat kereta perodua tertunggu-tunggu kemunculan Myvi baru atau pun Myvi 2018.


Abe We pun sama juga. Memang teruja tengok sneak peak terutama dari Paul Tan.

Kes berkaitan Myvi


Bila sebut je pasal Myvi, memang tak lari dari masalah ataupun kemalangan jalan raya.

Dalam fb, tv, atau mana-mana blog, mesti akan ada cerita berkaitan Myvi ni. Tu belum atas jalan lagi. Terutama atas highway. 

Raja jalanan


Kita ni bawa laju dah, dekat lorong kanan. Tiba-tiba tengok cermin pandang belakang, ada kereta dok main lampu. Kemahen laju dia.

Kita pun dok ingat kereta Merc ke BMW ke, sekali dia potong, chettt!!! Myvi je!

Myvi pilihan rakyat Malaysia

Memang tak dapat di nafikan, Myvi sememangnya kereta nombor 1 pilihan rakyat Malaysia terutama yang marhaen.

Myvi juga menjadi pilihan kebanyakan awek-awek!!

Tapi kalau ada awek-awek di luar sana yang beli Myvi baru ni, pergkhhhh.....memang kaum kami dok jeling lah.

Tapi jangan salah sangka, kaum kami dok jeling sambil cakap, sapelah yang bawa kereta laju macam #$*"'*"$$$**© ni!

Gambar Myvi baru


Dah bebel banyak, kita layan je la gambar Myvi baru ye. Memang cun!!!!!




Harga Myvi baru


Harga Myvi baru pun maintain pada harga lama juga tau. Tiada peningkatan yang mendadak. Kira nya harga Myvi ni memang standard RM40k-RM50k la. Dalam range ni je.







Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Gambar Myvi baru"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF