Ejen Ali Musim 2





Ejen Ali musim 2 bermula penghujung September


Siapa yang layan Ejen Ali? BeWe layan juga Ejen Ali ni. Selalu tengok hari Sabtu, pukul 10.30 pagi selepas kartun Boboiboy.

Ejen ali musim 2

Bila dah episod akhir, kartun Ejen Ali ni semakin menarik tau. Pasal Iris nak kena curi lah. Tiba-tiba Ali jadi superpower. Memang syok gak tengok.

Dan penghujung September ini, musim 2 akan keudara. Yayyy....



Di atas ini ialah teaser Ejen Ali musim 2. Tasabar nak tengok....kikikiii
Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
Lina Shaza
AUTHOR
17 September 2017 at 21:40 delete

Sama la wan...be ejen ali je la kat umh ni...hihi

Reply
avatar
Shafyqah Azry
AUTHOR
22 September 2017 at 14:25 delete

sha layan jugak ejen ali ni, haha kartun pun handsome woo. taksabar nak tunggu musim kedua

Reply
avatar
Dedaun Comel
AUTHOR
2 October 2017 at 20:53 delete

Memang best ejen ali ni. Semoga animasi dari Malaysia semakin maju

Reply
avatar
Uyul Rosli
AUTHOR
11 October 2017 at 10:14 delete

animasi from malaysia dah setanding dengan luar negara,

Reply
avatar
Syakilla Azam
AUTHOR
14 October 2017 at 14:50 delete

Sepupu saya yang kecik tu suka bebenar tengok cerita ni... sampaikan saya belikan dia baju ejen Ali, memang dia pakai setiap hari..pasni kena belikan baju lagi untuk dia..

Reply
avatar
Maria Firdz
AUTHOR
15 October 2017 at 21:47 delete

best juga sesekali melayan...

Reply
avatar