Ejen Ali Musim 2

Ejen Ali musim 2 bermula penghujung September


Siapa yang layan Ejen Ali? BeWe layan juga Ejen Ali ni. Selalu tengok hari Sabtu, pukul 10.30 pagi selepas kartun Boboiboy.

Ejen ali musim 2

Bila dah episod akhir, kartun Ejen Ali ni semakin menarik tau. Pasal Iris nak kena curi lah. Tiba-tiba Ali jadi superpower. Memang syok gak tengok.

Dan penghujung September ini, musim 2 akan keudara. Yayyy....



Di atas ini ialah teaser Ejen Ali musim 2. Tasabar nak tengok....kikikiii
Previous
Next Post »
6 Komentar untuk "Ejen Ali Musim 2"

Sama la wan...be ejen ali je la kat umh ni...hihi

sha layan jugak ejen ali ni, haha kartun pun handsome woo. taksabar nak tunggu musim kedua

Memang best ejen ali ni. Semoga animasi dari Malaysia semakin maju

animasi from malaysia dah setanding dengan luar negara,

Sepupu saya yang kecik tu suka bebenar tengok cerita ni... sampaikan saya belikan dia baju ejen Ali, memang dia pakai setiap hari..pasni kena belikan baju lagi untuk dia..

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF