Ejen Ali Musim 2

Ejen Ali musim 2 bermula penghujung September


Siapa yang layan Ejen Ali? BeWe layan juga Ejen Ali ni. Selalu tengok hari Sabtu, pukul 10.30 pagi selepas kartun Boboiboy.

Ejen ali musim 2

Bila dah episod akhir, kartun Ejen Ali ni semakin menarik tau. Pasal Iris nak kena curi lah. Tiba-tiba Ali jadi superpower. Memang syok gak tengok.

Dan penghujung September ini, musim 2 akan keudara. Yayyy....



Di atas ini ialah teaser Ejen Ali musim 2. Tasabar nak tengok....kikikiii

6 comments

avatar

Sama la wan...be ejen ali je la kat umh ni...hihi

avatar

sha layan jugak ejen ali ni, haha kartun pun handsome woo. taksabar nak tunggu musim kedua

avatar

Memang best ejen ali ni. Semoga animasi dari Malaysia semakin maju

avatar

animasi from malaysia dah setanding dengan luar negara,

avatar

Sepupu saya yang kecik tu suka bebenar tengok cerita ni... sampaikan saya belikan dia baju ejen Ali, memang dia pakai setiap hari..pasni kena belikan baju lagi untuk dia..

avatar

best juga sesekali melayan...

Click to comment