Tiket bola final Sukan Sea 2017 di jual di Mudah.my





Ulat tiket jual di Mudah.my


Agak musykil kan kenapa tiket final bola sepak Sukan Sea 2017 di antara Malaysia menentang Thailand tidak di jual secara online.

Tiket bola final Sukan Sea 2017

Ada yang menyatakan ia nya di buat untuk elak ulat tiket. Tapi kalau dah jual maksimum seorang 5 tiket, mesti punya ada ulat tiket yang jual. Tak percaya? Tengoklah di Mudah.my ni.

Tiket bola final Sukan Sea 2017

Selain dari di Mudah.my juga, ada yang jual secara terus terang tanpa berselindung di FB.

Tiket bola final Sukan Sea 2017

Tiket bola final Sukan Sea 2017

Kita sebenarnya ternanti-nanti jawapan dari pihak yang bertanggungjawab. Kenapa tiket tidak di jual secara online yang mana mereka yang dari jauh pun boleh beli awal tanpa perlu bersusah payah ke stadium untuk beratur. 

Tiket bola final Sukan Sea 2017Jika Final Piala Malaysia pun jual tiket secara online, tapi Sukan Sea yang besar ni tak pula di jual secara online. Lagi satu, kalau di ikutkan, sistem online tiket bola ni selalu problem. Bila ramai pengunjung, mulalah tak boleh buka website tu. Manjang hang.

Tiket-tiket final bola sepak Sukan Sea 2017 yang lawak


Setelah kebanyakan peminat bola stress dengan sistem pembelian tiket, ada pula kawan-kawan kita yang cuba menghiburkan hati kita dengan membuat pelbagai pengubahsuaian tiket final bola sepak ni.

Antaranya tiket yang telah di liquid paper kan dengan menukar nama pasukan kepada Thailand, tarikh dan hari.

Tiket bola final Sukan Sea 2017

Tiket lukisan sendiri yang biasa kita nampak bila final bola sepak tak kira piala apa pun.

Tiket bola final Sukan Sea 2017

Dan juga tiket lepak di mamak atau rumah. Mahal pulak tu. Sampai RM300.00.

Tiket bola final Sukan Sea 2017

Previous
Next Post »

1 comments:

Write comments
Mrejoy
AUTHOR
29 August 2017 at 11:53 delete

ada tu, beli murah je, di jualnya sampai RM150 1 tiket. gila sungguh.

Reply
avatar