Kalau tiada kekuatan, jangan terbeli biskut Ikea ni





Biskut Ikea Knackebrod Rag yang tiada rasa


Siapa pernah beli biskut ikea ni? Knackebrod Rag dan Knäckebröd Flerkorn? Kalau sesiapa dah pernah try, memang dah tau la rasa dia macam mana.

Biskut Ikea Knackebrod Rag yang tiada rasa

Al kisahnya, 2 minggu lepas Be We pergi Ikea. Di sebabkan pergi Ikea pukul 8.00 malam, so siap beli belah semua pukul 9.30 malam. Masa tu perut memang dah lapar sangat.

Tanya pekerja Ikea dekat situ, food court dah tutup katanya. Ye lah, masa tu dah pukul 9.50 malam. So, paling mudah nak dapatkan makanan sebelum beli karipap tu, kita beli lah biskut sikit.

Nampak menarik biskut Knackebrod Rag ni. Bungkusan hitam. Biskutnya pula nampak ada bintik-bintik. Ooooo... maybe coklat kot. Yang bungkusan putih ni pun sama, macam banyak bijan. Maybe lemak-lemak kot.

Siap beli biskut tu, try la makan biskut ni.

Biskut Ikea Knackebrod Rag yang tiada rasa


Camni hah muka Be We. Maigod....

Bagi Harraz makan pulak tu. Selamat bagi dia sikit je. Tu pun dia pulang balik.

Tak cidap papa...



Tapi kalau biskut Knäckebröd Flerkorn ni ok sikit lah. Sedap lagi. Cicah neskepe pun sedap. Kalau Knackebrod Rag, cicah neskepe pun masih tak mampu nak habiskan sekeping biskut. Huhuhuhu
Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
24 August 2017 at 18:00 delete

hahahah rasa pa be we oihhh mesti yerk giler wakakkaka

Reply
avatar
Mawar Assufi
AUTHOR
24 August 2017 at 22:27 delete

Erkkk. haha. Saborr je laa.

Reply
avatar
mamapp
AUTHOR
24 August 2017 at 23:25 delete

Kena cicah kopi panas baru sedap kot

Reply
avatar
27 August 2017 at 22:41 delete

hahahahaha..kelakar la muka emoji tu .... letak susu manis la bro ewan.

Reply
avatar