carian di sini




Post Page Advertisement [Top]

Dekoder Mytv DVB-T2 murah di Lazada


Siapa rumahnya tiada langsung siaran Astro? Boleh lah kawan dengan Abe We. Hihihi.. Sejujurnya Abe We memang tiada pun melanggan Astro. Bak kata orang kampung, tengok channel tv biasa je. Kalau tengok channel tv biasa ni, meh sini Abe We nak cerita mengenai Dekoder Mytv murah di Lazada.

Dekoder Mytv murah di Lazada
Ini adalah kali ke-3 Abe We beli dekoder Mytv di Lazada. Pada pembelian pertama, Abe We beli jenama yang lain. Kualitinya agak kurang sikit berbanding dengan kualiti yang ini terutama sekali pada signal aerial atau antenna. Dekoder yang ini menangkap signal aerial atau antenna dengan lebih bagus lagi. Kalau sesiapa yang nak beli dekoder ni, klik DI SINI.

Dekoder Mytv murah di Lazada


Dekoder Mytv murah di Lazada

Dekoder jenis ini adalah yang paling baik sekali pernah Abe We guna. Manakala kualiti gambarnya adalah seperti di bawah ini.

Dekoder Mytv murah di Lazada

Nampak tak Reen Rahim ni tersenyum? Macam tu lah Abe We senyum. Memang signal dekoder ini lebih bagus.

Aerial pun Abe We letak dalam bilik je. Lepas tu buat wiring sikit. Tv dekat atas dan bawah gunakan aerial ni.

Harga dekoder ni hanya RM64.00 sahaja. Tapi rajin-rajin la usha di Lazada kerana harga nya akan berubah pada hari-hari tertentu.

Aerial/Antenna Mytv terbaik


Owh, bercerita pasal aerial ni, KLIK LINK ni kalau kamu semua nak beli, Aerial jenis ni memang terbaik. Dia boleh detect signal sehingga 80 km walaupun letak dalam bilik.

aerial mytv terbaik

5 comments:

  1. wah.. bagus ni. kena beli ni. rumah saya, tv3 je cerah. tv9 kabur. adeh

    ReplyDelete
  2. Menariknya..gambar pun mmg clear

    ReplyDelete

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib