Tambah lagi koleksi jam tangan G Shock

Bila orang lelaki shopping jam tangan online


Siapa kata lelaki hensem tak pandai shopping online? Hahahaaa.... Ni lah dia dah kategori shopaholic Abe We ni. Pada entri sebelum ini, Abe We dah pun beli 3 utas jam tangan, kali ni Abe We beli lagi 2 utas.

G Shock

Berkenaan harga jam tangan ni, biarlah rahsia. Cewah....Tapi yang penting, harganya tidak lah mahal mana.

Yang paling latest sekali yang sebelah kanan tu. Yang sebelah kiri tu baru sebulan je. 

Adakah Abe We ni kategori hantu jam?

3 comments

avatar

Minat G Shock jugak rupanya, memang ramai peminat jam ni...

avatar

Aah. Peminat juga. Tak boleh tahan tengok. Hahahaa...

avatar

peminat gshock jugak ka abe we nii...ungu tu cantik

Click to comment