Tambah lagi koleksi jam tangan G Shock





Bila orang lelaki shopping jam tangan online


Siapa kata lelaki hensem tak pandai shopping online? Hahahaaa.... Ni lah dia dah kategori shopaholic Abe We ni. Pada entri sebelum ini, Abe We dah pun beli 3 utas jam tangan, kali ni Abe We beli lagi 2 utas.

G Shock

Berkenaan harga jam tangan ni, biarlah rahsia. Cewah....Tapi yang penting, harganya tidak lah mahal mana.

Yang paling latest sekali yang sebelah kanan tu. Yang sebelah kiri tu baru sebulan je. 

Adakah Abe We ni kategori hantu jam?

Previous
Next Post »

3 comments

Write comments
Elih Japahar
AUTHOR
14 July 2017 at 16:23 delete

Minat G Shock jugak rupanya, memang ramai peminat jam ni...

Reply
avatar
wayne harraz
AUTHOR
14 July 2017 at 16:36 delete

Aah. Peminat juga. Tak boleh tahan tengok. Hahahaa...

Reply
avatar
lokman amirul
AUTHOR
14 July 2017 at 17:39 delete

peminat gshock jugak ka abe we nii...ungu tu cantik

Reply
avatar