Breaking


carian di sini



Friday, 14 July 2017

Tambah lagi koleksi jam tangan G Shock

Bila orang lelaki shopping jam tangan online


Siapa kata lelaki hensem tak pandai shopping online? Hahahaaa.... Ni lah dia dah kategori shopaholic Abe We ni. Pada entri sebelum ini, Abe We dah pun beli 3 utas jam tangan, kali ni Abe We beli lagi 2 utas.

G Shock

Berkenaan harga jam tangan ni, biarlah rahsia. Cewah....Tapi yang penting, harganya tidak lah mahal mana.

Yang paling latest sekali yang sebelah kanan tu. Yang sebelah kiri tu baru sebulan je. 

Adakah Abe We ni kategori hantu jam?

3 comments:

  1. Minat G Shock jugak rupanya, memang ramai peminat jam ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah. Peminat juga. Tak boleh tahan tengok. Hahahaa...

      Delete
  2. peminat gshock jugak ka abe we nii...ungu tu cantik

    ReplyDelete