">

Masalah kepala botak - Cari ubat lebatkan rambut

/
2 Comments

Bila kepala mulai botak, kena la cari ubat lebatkan rambut


Ini lah masalah kaum lelaki. Botak kepala. Lagi-lagi bila usia meningkat ni kan. Makin lama, makin luas dahi Abe We. Huhuhu.... Macam mana ye cara nak bagi lebatkan rambut ni?

ubat lebatkan rambut

Entri ni bukanlah Abe We nak promote mana-mana produk. Tapi nya Abe We tertarik dengan produk Toppix ni.

Dah lama juga tercari-cari produk ni, baru lah jumpa di Watsons. Bagi sesiapa yang pernah tengok video penggunaan Toppix ni, dah tau la kan cara produk ini melebatkan rambut. 

Bagi yang belum tengok lagi, boleh tengok video dekat bawah ni. Rasa memang ajaib sangat produk ni.


Agaknya, produk mana yang bagus ye untuk melebatkan rambut ni? Yunam? Yujuh? Yupan? Ada idea tak?


p/s : Abe We saja je tak nak reveal part mana yang botak. I is malu tau.


You may also like

2 comments:

  1. kena try nih. rambut gugur teruk weyh. boleh botak uyul jadinya nanti.
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  2. Cn pernah buat treatment dkt yunnam, mmg best, tp trial la free, nak sign in mahainya 😅

    ReplyDelete