HCube Shop mudahkan beli barangan kesihatan





HCube Shop tawarkan produk kesihatan dan kecantikan yang murah dah original


Pernah tak awak semua nak cari barangan kesihatan atau supplement, tetapi tak tahu nak cari dekat mana. Abe We selalu je rasa macam tu. Kadang-kadang tu, cubalah cari dekat kedai dekat luar sana. Tapi masih tak jumpa juga. 


Kali ni, jom kita dekati sebuah portal yang menyediakan perkhidmatan menjual produk kesihatan. Jom kita layari Babies Blink Beauty yang mana ia menawarkan produk kesihatan dan kecantikan yang murah dan original.

Produk-produk yang di tawarkan semua selamat dan mendapat kelulusan KKM. Babies Blink Beautu ini merupakan 1 kedai online yang menjual pelbagai produk kesihatan dan kecantikan untuk seisi keluarga. Mereka juga mempunyai lebih 300 produk popular dan terkini di pasaran

Produk yang di tawarkan


Jom kita tengok antara produk yang hot dan paling di cari oleh pengguna.

HEIGHT UP


Tambah tinggi height up

Height Up merupakan satu produk kesihatan untuk menambahkan ketinggian. Antara yang menarik bagi produk ini ialah Perubahan boleh dilihat dalam masa 1 bulan (2-5cm) tetapi ia bergantung pada metobolisma dalam badan masing dan juga umur.

BELLEZA SKINCARE 5IN1


Belleza skin care murah

Belleza skincare 5-in-1 mampu merawat masalah jerawat yang sering di hadapi oleh wanita. Dirumus khas untuk MERAWAT pelbagai masalah kulit wajah. Belleza Skincare 5 In 1 merupakan antara produk yang menggunakan banyak ingredient yang
sangat berkualiti dalam proses untuk menghasilkannya. Produk ini sangat membantu untuk mencapai kulit yang diidamkan kerana ia berupaya membantu bagi mengatasi masalah masalah yang sering dihadapi oleh setiap wanita.

TISSA HAIR TONIC


Petua lebatkan rambut

Bagi mereka yang ada masalah kulit kepala terutamanya rambut gugur, kelumumur, rambut berminyak, rambut berbau hapak boleh cuba guna Tissa Advance Hair Tonic. Produk ini menggunakan habbatussauda sebagai bahan asasnya.

SET BUANG TAHI LALAT KLASIK INDAH

Ubat buang tahi lalat

Set buang tahi lalat klasik indah berkesan untuk menghilangkan tahi lalat, menghilangkan kutil, menghilangkan bebola minyak @ kolestrol di sekitar muka, leher atau badan.

Set ini juga di datangkan dengan Treatment Toner yang berfungsi untuk menyerap ke dalam kulit dan melembutkan tahi lalat, kutil dengan senang. Treatment toner ini boleh juga untuk menyeimbangkan kembali kulit dan meratakan tona-tona kulit dan mengatasi liang-liang pori besar, jeragat,  bintik-bintik hitam dan jerawat.

Selain itu terdapat juga set Removal Mole Cream yang akan di gunakan untuk menanggalkan tahi lalat.

Bagi memperbaiki bekas tahi lalat yang telah di tanggalkan, Repair Cream di gunakan bagi mencantikkan kulit.

MENSIVE HAIR TONIC

Petua lebatkan rambut

Bagi yang mempunyai masalah rambut gugur pula, boleh dapatkan Mensive hair tonic. Selain mampu melebatkan rambut, ia juga boleh mengawal kelumumur di kepala.

MESOTROPIN

Tambah berat badan

Abe We rasa dah jumpa produk yang betul-betul sesuai untuk Abe We gunakan. Mesotropin sesuai sangat untuk mereka yang ingin besarkan otot-otot di badan mereka. Fuh~~~ Kalaulah Abe We gunakan ni, kompem cair awek-awek yang lalu dekat sebelah Abe We...

Fuhhh~~ ada juga yang mama Harraz ajar Abe We mengucap...

Bagi yang ingin melihat dengan lebih dekat lagi apa yang di jual di sini, boleh layari:-

Facebook Pages: https://www.facebook.com/hcubeshop/
Instagram: https://www.instagram.com/hcube_shop/
Youtube: https://www.youtube.com/user/HCubeShop

Atau sebarang pertanyaan di email: hcubeshop@gmail.com
Previous
Next Post »

15 comments

Write comments
nini
AUTHOR
19 July 2017 at 08:10 delete

Banyaknya produk =)

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
19 July 2017 at 10:11 delete

hahaha...x leh bayang ewan gun aproduct M-sothropin tu haaa...hahahahahaha.....

Reply
avatar
mamapp
AUTHOR
19 July 2017 at 13:56 delete

Wow mcm2 produk menarik dijual Di sini ye

Reply
avatar
Miza Talib
AUTHOR
19 July 2017 at 14:06 delete

Best ne ada banyak produk. Miza nampak produk untuk rambut tu menariklah

Reply
avatar
19 July 2017 at 20:11 delete

Banyaknya produk bleh dapatkan 😊

Reply
avatar
Fieza Sani
AUTHOR
19 July 2017 at 20:12 delete

Memacam website shopping skrg ni..Byk pilihan..Agak2 malas nak keluar, shopping dpn pc je..Slh satu pilihan terbaik HCube Shop ni..

Reply
avatar
FarahSanusi
AUTHOR
19 July 2017 at 20:21 delete

Banyaknya produk. Kalau macam ni memang rambang mata nak memilih haha

Reply
avatar
Lina Shaza
AUTHOR
19 July 2017 at 20:22 delete

Wah...bestnya shoping kat sini...ermm...sadolah wan lepas ni...hihi

Reply
avatar
Cahaya Hayati
AUTHOR
19 July 2017 at 20:26 delete

Bestnya. Banyak produk boleh beli kat sini..

Reply
avatar
aRzMoHa
AUTHOR
19 July 2017 at 21:13 delete

Menarik...mudahla nak cari produk kesihatan dan kecantikan

Reply
avatar
AimNub Haris
AUTHOR
19 July 2017 at 21:33 delete

Macam-macam ada ye.. pilih dan order je.. mudah.. :)

...

Reply
avatar
Noor Akma
AUTHOR
19 July 2017 at 21:38 delete

Bagus ni... Bolehlah tengok2 nanti :)

Reply
avatar
Efa Othman
AUTHOR
19 July 2017 at 22:57 delete

Bagus HCube ni.... Banyak pilihan...

Reply
avatar
20 July 2017 at 06:20 delete

Byk produk yg mmg ssh jumpa dkt kedai biasa pun ada, sng la mcm ni

Reply
avatar
Shafyqah Azry
AUTHOR
21 July 2017 at 15:43 delete

mcm mcm ado ni ha, rambang mata hehe follow sini http://shafyqahazahar.blogspot.my/

Reply
avatar