Online shopping di Shopback dan dapatkan Lazada voucher dan cashback

Berbelanja bijak dengan Shopback dan dapatkan kembali wang anda


Pernah tak kita terfikir, dari setiap pembelian barang secara online, kita boleh mendapatkan diskaun dan pulangan wang (cashback) kembali kepada kita. Jangan terkejut jikalau khidmat ini wujud sebenarnya. Bagi yang masih belum menggunakan Shopback, jangan lepaskan peluang ini dengan berbelanja secara secara atas talian bersama Shopback untuk mendapatkan diskaun dan pulangan wang kembali. Sememangnya aplikasi ini memang sesuai sangat kepada peminat shopping online macam Abe We.

dapatkan cashback ShopBack


Laman web shopping online yang terlibat


Terdapat sebanyak 203 kedai atas talian (shopping online website) yang berkerjasama dengan Shopback. Antara nama yang tidak asing lagi di Malaysia ialah Lazada Voucher, Hermo, Ebay, AliExpress, Malaysia Airlines, Fashion Valet, dan pelbagai jenama lain lagi.Anda pernah dengar Fave by Groupon? Fave by Groupon dulunya di kenali sebagai Groupon. Namun telah di jenamakan semula. Pelbagai diskaun yang di promosikan di Fave by Groupon ini.

Shopback

Bagi yang suka makan atau pun "kaki makan" pula, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan diskaun menarik di Eatigo. Untuk mendapatkan cashback dari Eatigo ni, anda haruslah ikuti panduan ini iaitu hanya book hotel yang terdapat di Malaysia dan hadirkan diri semasa membuat tempahan.

Shopback


Bagaimana untuk mendapatkan pulangan wang dengan berbelanja secara atas talian


Bila kita telah memuat turun aplikasi Shopback di dalam telefon kita, kita di minta untuk log in. Setelah itu, akan terpapar muka depan aplikasi Shopback ini.

Berbelanja bijak dengan Shopback dan dapatkan cashback

Setelah itu kita boleh memilih kedai atas talian yang kita inginkan. Di sini juga akan terpapar senarai kedai atas talian dengan diskaun dan percentage pulangan wang yang akan kita terima.

Berbelanja bijak dengan Shopback dan dapatkan cashback

Sebagai contoh, Abe We pilih Lazada. Di sini tertera diskaun sehingga 11% yang di tawarkan. Terdapat pelbagai diskaun dari item-item yang di tawarkan. 

Berbelanja bijak dengan Shopback dan dapatkan cashback

Setelah kita memilih item yang hendak kita beli, klik dan akan tertera satu nota seperti ini. Setelah itu klik Shop Now. Lakukanlah pembelian seperti biasa.

Berbelanja bijak dengan Shopback dan dapatkan cashback

Panduan menggunakan Shopback


Bagi mereka yang masih kurang jelas bagaimana untuk menggunakan shopback ini, ikutilah panduan video ini yang lebih mudah di fahami.


Jadi dengan adanya applikasi yang membolehkan kita menjana pulangan wang kembali ataupun cashback seperti Shopback ini, ia sedikit sebanyak memberikan kita pulangan yang terbaik sambil kita membeli barangan secara dalam talian.

Jom kita download applikasi Shopback ini ke dalam telefon kita DI SINI.

3 comments:

  1. terliur tgk byk benefit shopback ni kan

    ReplyDelete
  2. lebih menguntungkan shopping online dengan Shopback :)

    ReplyDelete
  3. memang best dengan shopback jom membeli banyak banyak....banyak yang kita beli banyak cashback yang kita dapat yeahhh

    ReplyDelete

Powered by Blogger.