Hanya RM1 bagi ahli MaxisOne Club di Lazada

Hanya RM1 bagi ahli MaxisOne Club di Lazada

Jangan lepaskan untuk dapatkan barang di Lazada dengan hanya RM1 bagi ahli MaxisOne Club


Hanya RM1? Wooowwwww....betul ke? Sebenarnya Abe We pun baru tau ada jualan murah bagi ahli MaxisOne Club di Lazada.


Bobby Anti Theft Backpack


Sebenarnya, semalam baru Abe We perasan ada iklan beg Bobby Anti Theft Backpack ni. Macam stylo la beg ni. Rasa memang nak beli. Tapi harga sebenar dia Abe We tak tahu lagi.


Ingatkan tak de jual dekat Malaysia lagi. Tapi rupanya dah ada. Hanya RM169 di Lazada dan tolak 15% diskaun...wahhh...dalam RM143.65 sahaja.

Bila tengok video dekat atas tu, rasa memang nak beli sangat-sangat.....


Bobby Anti Theft Backpack

Ada sesiapa nak belanja Abe We tak? Nanti Abe We buatkan review khas...hiiiiiiiiii

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.