Tiket F1 di jual murah kepada pemegang MyKad

Tiket F1 di jual murah, pastikan penonton tempatan ramai datang


Formula One akan berlangsung pada 29 September 2017 hingga 1 Oktober 2017 ini. Akibat dari kemerosotan penonton tempatan, SIC telah menawarkan tiket murah kepada pemengang MyKad.

Tiket F1 murah

Bagi pemengan MyKad, tiket serendah RM58 telah di tawarkan. Murah tu tiket ni. Boleh pilih tempat duduk berbumbung ataupun tidak. Tempatnya di Covered Hillstand C2 (berbumbung) dan juga K2 Hillstand (tidak berbumbung).

Tiket F1 murah

Bagi mendapatkan gambaran lebih jelas tempat duduk ni, boleh rujuk gambar di bawah ini.
Tiket F1 murah

Kalau mengikut apa yang di katakan KJ, F1 tidak akan di sambung kontraknya bersama SIC berikutan masalah pengunjung dan SIC tidak dapat keuntungan yang setimpal.

Jadi pemandu Uber best juga masa-masa macam ni. Mesti ramai yang nak guna servis Uber. Kan?
Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "Tiket F1 di jual murah kepada pemegang MyKad"

Hahaha... Kalau diaorang tak de kerja nanti boleh lah bawa F1 tu untuk jadi servis uber kan... murah tu RM58... biasa beratus-ratus...

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF