Tiket F1 di jual murah kepada pemegang MyKad

Tiket F1 di jual murah kepada pemegang MyKad

Tiket F1 di jual murah, pastikan penonton tempatan ramai datang


Formula One akan berlangsung pada 29 September 2017 hingga 1 Oktober 2017 ini. Akibat dari kemerosotan penonton tempatan, SIC telah menawarkan tiket murah kepada pemengang MyKad.

Tiket F1 murah

Bagi pemengan MyKad, tiket serendah RM58 telah di tawarkan. Murah tu tiket ni. Boleh pilih tempat duduk berbumbung ataupun tidak. Tempatnya di Covered Hillstand C2 (berbumbung) dan juga K2 Hillstand (tidak berbumbung).

Tiket F1 murah

Bagi mendapatkan gambaran lebih jelas tempat duduk ni, boleh rujuk gambar di bawah ini.
Tiket F1 murah

Kalau mengikut apa yang di katakan KJ, F1 tidak akan di sambung kontraknya bersama SIC berikutan masalah pengunjung dan SIC tidak dapat keuntungan yang setimpal.

Jadi pemandu Uber best juga masa-masa macam ni. Mesti ramai yang nak guna servis Uber. Kan?

1 comments:

avatar

Hahaha... Kalau diaorang tak de kerja nanti boleh lah bawa F1 tu untuk jadi servis uber kan... murah tu RM58... biasa beratus-ratus...

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.