Statue Cristiano Ronaldo buruk

Statue Cristiano Ronaldo buruk

Statue Cristiano Ronaldo tiada imej mukanya


Apa dah jadi dengan statue Cristiano Ronaldo ni? Buruk benar rupanya.

Statue Cristiano Ronaldo

Kalau tengok betul-betul, rasanya kita pun tak tahu statue ni statue Ronaldo. Agaknya macam mana reaksi Ronaldo masa dia tengok eh?

Statue Cristiano Ronaldo

Statue Cristiano Ronaldo di kutuk


Di sebabkan rupa paras statue ni yang kurang elok rupanya, ramai yang kutuk.

Statue Cristiano Ronaldo

Statue Cristiano Ronaldo

Statue Cristiano Ronaldo

Statue Cristiano Ronaldo

Statue Cristiano Ronaldo

Statue Cristiano Ronaldo



[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.