Kemeriahan karnival jualan di pantai Morib





Cuaca panas terik tak ganggu pengunjung


Apa yang menarik di pantai Morib? Haaa..itulah ayat pertama yang selalu Abe We fikirkan. Almaklumlah, Abe We ni bukan asal Selangor. Cuma dah bermastautin di negeri ini sejak 2012 lagi.


Karnival tamat 26 Mac 2017


Dekat Morib selalu juga ada karnival jualan ni. Tapi tak tahu bila karnival ni ada. Kalau saja-saja datang, tiba-tiba je ada. Tak nampak pula iklan dia.

Dah terlanjur pergi sini, Abe We tanya lah peniaga dekat situ sampai bila karnival ni. Dia kata sampai minggu depan (Ahad, 26 Mac 2017).

Pomade murah


Selain baju yang di jual murah, pomade juga di jual murah.


Pomade di sini di jual serendah RM15. Ok sangatlah kan. Kalau dekat luar sana, standard harga yang jual RM35.

Kasut Adidas murah


Selain dari tu, ada juga peniaga yang jual kasut Adidas, Nike murah. Katanya direct dari kilang. Harga yang di jual serendah RM50.


Previous
Next Post »

1 comments:

Write comments
20 March 2017 at 11:50 delete

kalau dapat join karnivel ni kan syok..boleh shopping..hehe
~ Kisahsidairy~

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.