Jualan murah kedai Trio di Aeon Taman Equine

Jualan murah kedai Trio di Aeon Taman Equine

Trio tawarkan harga tidak lebih RM28


Sebenarnya, bukan sengaja Abe We ke kedai Trio ni. Mulanya temankan mama Harraz je. Tapi, tak sangka pula ini yang berlaku.

Trio di Aeon Taman Equine

Jualan murah sempena penutupan kedai


Bila tengok kedai ni jual murah, dengan harga tidak lebih RM28, hati ni tertanya juga. Kenapa begitu murah?

Lalu mama Harraz pun tanya pekerja kedai tu. Dia pun jawab clearance sale sebab nak tutup kedai.

Seluar khakis hanya RM28


Di sebabkan harga yang di tawarkan sangat murah, makanya mama Harraz telah membelanja Abe We 3 helai seluar khakis. Tak payah pergi Freeport A'Famosa Outlet la nampak gayanya.

Trio di Aeon Taman Equine

Trio di Aeon Taman Equine

Trio di Aeon Taman Equine

Trio di Aeon Taman Equine



2 comments

avatar

Uisss kalau duit ngah banyak memang seronok shopping ni..

dtg bw sini.. dari family AFB.. sori lambat follow sini ye.. :)

Balas
avatar

Wahhh bestnya nak g serbulah kejap lagi... nampak mcm ada cardigan... tu

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.