Berat menurun

Berat menurun

Berat turun 0.5kg


Awat Abe We ni makin kurus ni? Dari 64.3 kg pada 20/1/2017 turun 0.5 kg pada 14/3/17.

tips kurangkan berat badan
Berat pada 20/1/2017

tips kurangkan berat badan
Berat pada 14/3/2017

Rasanya macam timbang ni tipu je. Saja je nak sedapkan hati Abe We ni.

Tapi kan, Abe We memang kurang makan dah sekarang ni. Lagi-lagi makan malam.

Ni kalau tiba bulan ramadhan, mesti lagi kurang beratnya. Kebiasaannya turun 5 kg. Apa pun, kita tunggu bulan ramadhan nanti. Kita timbang lagi.

2 comments

avatar

Kalau berat bdn ideal xpelah.. tp kalau kuruih sgt dah x sado dh.. Hihi...

Balas
avatar

takkan nak menipu plak kan penimbang berat tu.. hope lepas ni mekin menurun lagi berat badan..

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.