Tahniah blog sheilainspire.com lulus adsense dalam masa 3 hari





Coaching blog sheilainspire.com lulus adsense


Alhamdulillah dan tahniah di ucapkan kepada +Sheila Adziz kerana lulus adsense dalam masa lebih kurang 3 hari. Tahniah dan tahniah lagi kerana ikuti coaching yang Abe We tunjukkan.

sheilainspire.com

Blog sheilainspire.com blog paling cepat lulus Adsense


Sebenarnya Abe We tak sangka juga Adsense boleh lulus dalam masa paling cepat. Start Abe We coach pada Isnin, 13/2/2017 dan pagi ni Khamis, 16/2/2017 dah ada iklan di blog akak +Sheila Adziz ni.

Abe We bukanlah pakar lulus Google Adsense Malaysia, tapi ada sedikit ilmu lah yang telah Abe We kongsikan sebelum ni.

Tips Mohon Adsense Bahagian Keempat

Buka kelas Coaching Google Adsense


Di kesempatan ini, bagi sesiapa yang ingin mendapatkan kelas Coaching Google Adsense secara one-to-one, boleh hubungi Abe We.

Mungkin akan di kenakan yuran sedikit lah. Boleh tak? Siapa nak masuk kelas Coaching Google Adsene bersama Wayne Harraz? Angkat tangan please......

Senarai blog lulus Adsense di bawah Coaching Abe We
http://www.akifimtiyaz.com/
http://www.sayidahnapisah.com/
http://ciklapunyabelog.blogspot.my/


Mahaguru Prof. Madya Sir Wayne Harraz amn, pjk, spm, pmr, upsr
Pakar Lulus Google Adsense Malaysia 2014, 2015, 2016
Previous
Next Post »

15 comments

Write comments
Noor Azlan
AUTHOR
16 February 2017 at 15:31 delete

Saya nak jugak abe we...Hehe

Reply
avatar
wayne harraz
AUTHOR
16 February 2017 at 15:39 delete

whatsapp saya di 0178125655

Reply
avatar
16 February 2017 at 21:03 delete

saya nak!

http://www.syuhadasalleh.my/

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
16 February 2017 at 22:06 delete

Alhamdulillah..tahniah...

Reply
avatar
wayne harraz
AUTHOR
17 February 2017 at 09:03 delete

boleh contact no dkt atas tu

Reply
avatar
Abam Kie
AUTHOR
17 February 2017 at 09:22 delete

tahniah. tp abe kie hairan gak nape la blogger2 ni complain susah nak lulus adsense? Sdgkan abe kie apply terus dpt iaitu sejak mula menulis blog thn 2006 dulu. no problem at all.

Reply
avatar
wayne harraz
AUTHOR
17 February 2017 at 09:47 delete

Antara sebab dia:-
1) Entri berkaitan Giveaway dan Wordless
2) Entri berkaitan download movie, drama
3) Entri berkaitan Youtube
4) Entri berkaitan 18++
5) Entri tak cukup teks
6) Entri bergambar sahaja

Reply
avatar
Sheila Adziz
AUTHOR
17 February 2017 at 09:54 delete

Allhamdulillah.... terima kasih abe we yg bantu akak... akak mmg tak pandai sgt pasal ni... smg Allah murahkan rezeki abe we n fmly... :)

Reply
avatar
17 February 2017 at 11:35 delete

Alhamdulillah... tahniah2...hehehe

teringin jugak.. ;D

Reply
avatar
SITI AWADAH
AUTHOR
18 February 2017 at 09:07 delete

saya tgh hadapi isu no3, 5 dan 6.. takpe nak cuba sendiri dulu. kalau tak lepas jugak, baru nak cari abe we minta tolong gapo hok patut

Reply
avatar
19 February 2017 at 09:37 delete

Kalau bab adsense saya ngaku saya kalah... ha ha ha... kena berguru ni!

Reply
avatar
20 February 2017 at 20:12 delete

ok..nnti sy contact ye..

Reply
avatar
wayne harraz
AUTHOR
3 March 2017 at 10:49 delete

tok guru ni pn tgh pening...ada lagi kekangan dia. hihihi...

Reply
avatar
Abdul Wafi
AUTHOR
14 March 2017 at 00:27 delete

berapa pengerasnya?

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.