Tahniah blog sheilainspire.com lulus adsense dalam masa 3 hari

Tahniah blog sheilainspire.com lulus adsense dalam masa 3 hari

Coaching blog sheilainspire.com lulus adsense


Alhamdulillah dan tahniah di ucapkan kepada +Sheila Adziz kerana lulus adsense dalam masa lebih kurang 3 hari. Tahniah dan tahniah lagi kerana ikuti coaching yang Abe We tunjukkan.

sheilainspire.com

Blog sheilainspire.com blog paling cepat lulus Adsense


Sebenarnya Abe We tak sangka juga Adsense boleh lulus dalam masa paling cepat. Start Abe We coach pada Isnin, 13/2/2017 dan pagi ni Khamis, 16/2/2017 dah ada iklan di blog akak +Sheila Adziz ni.

Abe We bukanlah pakar lulus Google Adsense Malaysia, tapi ada sedikit ilmu lah yang telah Abe We kongsikan sebelum ni.

Tips Mohon Adsense Bahagian Keempat

Buka kelas Coaching Google Adsense


Di kesempatan ini, bagi sesiapa yang ingin mendapatkan kelas Coaching Google Adsense secara one-to-one, boleh hubungi Abe We.

Mungkin akan di kenakan yuran sedikit lah. Boleh tak? Siapa nak masuk kelas Coaching Google Adsene bersama Wayne Harraz? Angkat tangan please......

Senarai blog lulus Adsense di bawah Coaching Abe We
http://www.akifimtiyaz.com/
http://www.sayidahnapisah.com/
http://ciklapunyabelog.blogspot.my/


Mahaguru Prof. Madya Sir Wayne Harraz amn, pjk, spm, pmr, upsr
Pakar Lulus Google Adsense Malaysia 2014, 2015, 2016

15 comments

avatar

Saya nak jugak abe we...Hehe

Balas
avatar

whatsapp saya di 0178125655

Balas
avatar

saya nak!

http://www.syuhadasalleh.my/

Balas
avatar

Alhamdulillah..tahniah...

Balas
avatar
Balas
avatar

boleh contact no dkt atas tu

Balas
avatar

tahniah. tp abe kie hairan gak nape la blogger2 ni complain susah nak lulus adsense? Sdgkan abe kie apply terus dpt iaitu sejak mula menulis blog thn 2006 dulu. no problem at all.

Balas
avatar

Antara sebab dia:-
1) Entri berkaitan Giveaway dan Wordless
2) Entri berkaitan download movie, drama
3) Entri berkaitan Youtube
4) Entri berkaitan 18++
5) Entri tak cukup teks
6) Entri bergambar sahaja

Balas
avatar

Allhamdulillah.... terima kasih abe we yg bantu akak... akak mmg tak pandai sgt pasal ni... smg Allah murahkan rezeki abe we n fmly... :)

Balas
avatar

Alhamdulillah... tahniah2...hehehe

teringin jugak.. ;D

Balas
avatar

saya tgh hadapi isu no3, 5 dan 6.. takpe nak cuba sendiri dulu. kalau tak lepas jugak, baru nak cari abe we minta tolong gapo hok patut

Balas
avatar

Kalau bab adsense saya ngaku saya kalah... ha ha ha... kena berguru ni!

Balas
avatar

ok..nnti sy contact ye..

Balas
avatar

tok guru ni pn tgh pening...ada lagi kekangan dia. hihihi...

Balas
avatar

berapa pengerasnya?

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.