Tahniah blog ciklapunyablog kerana lulus adsense

Blog ciklapunyablog draft semula entri giveaway dan wordless


Blog ciklapunyablog adalah contoh blog terbaru yang di bimbing oleh Abe We sendiri dalam permohonan adsense ini.

lulus adsense


Pemilik blog ini +CikLa Shahril telah mengikuti tips yang Abe We berikan. Rasanya tidak sampai 2 minggu, blog ini telah pun lulus adsense.

Apa yang pemilik blog ini buat?  +CikLa Shahril telah mengikuti tips ini:-

Tips Mohon Adsense Bahagian Keempat

Antara blog lain yang Abe We telah tolong ialah:-


Yang lain tu bila lagi nak mohon adsense? Jom mohon sekarang. Tips telah Abe We berikan. Percuma sahaja. Tiada bayaran. Al maklumlah, nak kumpul saham akhirat. :)

19 comments

avatar

Alhamdulillah.. Tahniah untuk Cikla dan abe we

avatar

wah bestnya, cik mijah tenggah tunggu turn

avatar

Salam... segan pulak Abe We siap buat entri sbb lulus Adsense ni... Mungkin rezeki cikla lulus secepat ni. Tp kalau tak dengan bantuan Abe We dan geng afb yg tak lokek ilmu, tak lulus jugak.. selama ni Cikla berblog tak terfikir pun nk tambah pndptn melalui blog...

Semoga murah rezeki kepada semua yg sudi mengajar... Amin..

Jom reramai join afb... mmg ohsem... yeaahhhh

avatar

Macam seronok ja nak apply for adsense ni tapi baru lagi buat blog.
Entry pun tak sampai puluh2 haha.

avatar

Tahniah cik la!!

tlg bimbing jgk..dah lama apply xpenah lulus..huhu

avatar

Alhamdulillah..tahniah untuk abe we kerana sentiasa sudi berkongsi ilmu..tahniah kepada CikLa kerana berjaya memanfaatkan ilmu..

avatar

tq2. anak murid AFB ni memang rajin dan mendengar kata. tu yang cepat lulus

avatar

insya allah boleh. nanti saya buka kelas coaching adsense la. :)

avatar

tunggu cukup 6 bulan ye :)

avatar

kalau blog dah cukup 6 bulan, boleh try

avatar

insya allah nnt sy buat coaching

avatar

TQ PC. PC juga byk support :)

avatar

Alhamdulillah Tahniah CikLa... Saya punya masih belum lepas review kedua lagi... berminggu2 dah... Boleh tolong tak? Hehe

avatar

Komen lagi sekali, lupa nak notify... :-)

avatar

boleh. tp tggu dpt reply dr adsense dulu la. br blh tgk apa kandungan dia

avatar

Adsense dah banyak kali reply dah... hehehe... Sekarang mohon lagi.. Tengah tunggu reply, dah dekat sebulan lebih kot dia diam je.. hehe

avatar

Tahniah...

www.erazfadli.com

Click to comment