Tahniah blog ciklapunyablog kerana lulus adsense

Tahniah blog ciklapunyablog kerana lulus adsense

Blog ciklapunyablog draft semula entri giveaway dan wordless


Blog ciklapunyablog adalah contoh blog terbaru yang di bimbing oleh Abe We sendiri dalam permohonan adsense ini.

lulus adsense


Pemilik blog ini +CikLa Shahril telah mengikuti tips yang Abe We berikan. Rasanya tidak sampai 2 minggu, blog ini telah pun lulus adsense.

Apa yang pemilik blog ini buat?  +CikLa Shahril telah mengikuti tips ini:-

Tips Mohon Adsense Bahagian Keempat

Antara blog lain yang Abe We telah tolong ialah:-


Yang lain tu bila lagi nak mohon adsense? Jom mohon sekarang. Tips telah Abe We berikan. Percuma sahaja. Tiada bayaran. Al maklumlah, nak kumpul saham akhirat. :)

19 comments

avatar

Alhamdulillah.. Tahniah untuk Cikla dan abe we

Balas
avatar

sy msh blum berjy lagi ..

Balas
avatar

wah bestnya, cik mijah tenggah tunggu turn

Balas
avatar

Salam... segan pulak Abe We siap buat entri sbb lulus Adsense ni... Mungkin rezeki cikla lulus secepat ni. Tp kalau tak dengan bantuan Abe We dan geng afb yg tak lokek ilmu, tak lulus jugak.. selama ni Cikla berblog tak terfikir pun nk tambah pndptn melalui blog...

Semoga murah rezeki kepada semua yg sudi mengajar... Amin..

Jom reramai join afb... mmg ohsem... yeaahhhh

Balas
avatar

Macam seronok ja nak apply for adsense ni tapi baru lagi buat blog.
Entry pun tak sampai puluh2 haha.

Balas
avatar

Tahniah cik la!!

tlg bimbing jgk..dah lama apply xpenah lulus..huhu

Balas
avatar

Alhamdulillah..tahniah untuk abe we kerana sentiasa sudi berkongsi ilmu..tahniah kepada CikLa kerana berjaya memanfaatkan ilmu..

Balas
avatar

tq2. anak murid AFB ni memang rajin dan mendengar kata. tu yang cepat lulus

Balas
avatar

insya allah boleh. nanti saya buka kelas coaching adsense la. :)

Balas
avatar

tunggu cukup 6 bulan ye :)

Balas
avatar

ajak la kwn2 join afb

Balas
avatar

kalau blog dah cukup 6 bulan, boleh try

Balas
avatar

insya allah nnt sy buat coaching

Balas
avatar

TQ PC. PC juga byk support :)

Balas
avatar

Alhamdulillah Tahniah CikLa... Saya punya masih belum lepas review kedua lagi... berminggu2 dah... Boleh tolong tak? Hehe

Balas
avatar

Komen lagi sekali, lupa nak notify... :-)

Balas
avatar

boleh. tp tggu dpt reply dr adsense dulu la. br blh tgk apa kandungan dia

Balas
avatar

Adsense dah banyak kali reply dah... hehehe... Sekarang mohon lagi.. Tengah tunggu reply, dah dekat sebulan lebih kot dia diam je.. hehe

Balas
avatar

Tahniah...

www.erazfadli.com

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.