Tahniah blog ciklapunyablog kerana lulus adsense





Blog ciklapunyablog draft semula entri giveaway dan wordless


Blog ciklapunyablog adalah contoh blog terbaru yang di bimbing oleh Abe We sendiri dalam permohonan adsense ini.

lulus adsense


Pemilik blog ini +CikLa Shahril telah mengikuti tips yang Abe We berikan. Rasanya tidak sampai 2 minggu, blog ini telah pun lulus adsense.

Apa yang pemilik blog ini buat?  +CikLa Shahril telah mengikuti tips ini:-

Tips Mohon Adsense Bahagian Keempat

Antara blog lain yang Abe We telah tolong ialah:-


Yang lain tu bila lagi nak mohon adsense? Jom mohon sekarang. Tips telah Abe We berikan. Percuma sahaja. Tiada bayaran. Al maklumlah, nak kumpul saham akhirat. :)
Previous
Next Post »

19 comments

Write comments
13 February 2017 at 13:29 delete

Alhamdulillah.. Tahniah untuk Cikla dan abe we

Reply
avatar
13 February 2017 at 14:12 delete

sy msh blum berjy lagi ..

Reply
avatar
Miza Talib
AUTHOR
13 February 2017 at 14:46 delete

wah bestnya, cik mijah tenggah tunggu turn

Reply
avatar
CikLa Shahril
AUTHOR
13 February 2017 at 14:56 delete

Salam... segan pulak Abe We siap buat entri sbb lulus Adsense ni... Mungkin rezeki cikla lulus secepat ni. Tp kalau tak dengan bantuan Abe We dan geng afb yg tak lokek ilmu, tak lulus jugak.. selama ni Cikla berblog tak terfikir pun nk tambah pndptn melalui blog...

Semoga murah rezeki kepada semua yg sudi mengajar... Amin..

Jom reramai join afb... mmg ohsem... yeaahhhh

Reply
avatar
Seorang Syed
AUTHOR
13 February 2017 at 16:07 delete

Macam seronok ja nak apply for adsense ni tapi baru lagi buat blog.
Entry pun tak sampai puluh2 haha.

Reply
avatar
13 February 2017 at 18:08 delete

Tahniah cik la!!

tlg bimbing jgk..dah lama apply xpenah lulus..huhu

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
14 February 2017 at 06:07 delete

Alhamdulillah..tahniah untuk abe we kerana sentiasa sudi berkongsi ilmu..tahniah kepada CikLa kerana berjaya memanfaatkan ilmu..

Reply
avatar
wayne harraz
AUTHOR
14 February 2017 at 08:52 delete

tq2. anak murid AFB ni memang rajin dan mendengar kata. tu yang cepat lulus

Reply
avatar
wayne harraz
AUTHOR
14 February 2017 at 08:52 delete

insya allah boleh. nanti saya buka kelas coaching adsense la. :)

Reply
avatar
wayne harraz
AUTHOR
14 February 2017 at 08:54 delete

tunggu cukup 6 bulan ye :)

Reply
avatar
wayne harraz
AUTHOR
14 February 2017 at 08:55 delete

kalau blog dah cukup 6 bulan, boleh try

Reply
avatar
wayne harraz
AUTHOR
14 February 2017 at 08:56 delete

insya allah nnt sy buat coaching

Reply
avatar
wayne harraz
AUTHOR
14 February 2017 at 08:56 delete

TQ PC. PC juga byk support :)

Reply
avatar
Noor Azlan
AUTHOR
14 February 2017 at 15:02 delete

Alhamdulillah Tahniah CikLa... Saya punya masih belum lepas review kedua lagi... berminggu2 dah... Boleh tolong tak? Hehe

Reply
avatar
Noor Azlan
AUTHOR
14 February 2017 at 15:06 delete

Komen lagi sekali, lupa nak notify... :-)

Reply
avatar
wayne harraz
AUTHOR
14 February 2017 at 17:26 delete

boleh. tp tggu dpt reply dr adsense dulu la. br blh tgk apa kandungan dia

Reply
avatar
Noor Azlan
AUTHOR
15 February 2017 at 11:40 delete

Adsense dah banyak kali reply dah... hehehe... Sekarang mohon lagi.. Tengah tunggu reply, dah dekat sebulan lebih kot dia diam je.. hehe

Reply
avatar
Eraz Fadli
AUTHOR
16 February 2017 at 14:09 delete

Tahniah...

www.erazfadli.com

Reply
avatar