Tahniah blog ciklapunyablog kerana lulus adsense

Blog ciklapunyablog draft semula entri giveaway dan wordless


Blog ciklapunyablog adalah contoh blog terbaru yang di bimbing oleh Abe We sendiri dalam permohonan adsense ini.

lulus adsense


Pemilik blog ini +CikLa Shahril telah mengikuti tips yang Abe We berikan. Rasanya tidak sampai 2 minggu, blog ini telah pun lulus adsense.

Apa yang pemilik blog ini buat?  +CikLa Shahril telah mengikuti tips ini:-

Tips Mohon Adsense Bahagian Keempat

Antara blog lain yang Abe We telah tolong ialah:-


Yang lain tu bila lagi nak mohon adsense? Jom mohon sekarang. Tips telah Abe We berikan. Percuma sahaja. Tiada bayaran. Al maklumlah, nak kumpul saham akhirat. :)
Previous
Next Post »
19 Komentar untuk "Tahniah blog ciklapunyablog kerana lulus adsense"

Alhamdulillah.. Tahniah untuk Cikla dan abe we

wah bestnya, cik mijah tenggah tunggu turn

Salam... segan pulak Abe We siap buat entri sbb lulus Adsense ni... Mungkin rezeki cikla lulus secepat ni. Tp kalau tak dengan bantuan Abe We dan geng afb yg tak lokek ilmu, tak lulus jugak.. selama ni Cikla berblog tak terfikir pun nk tambah pndptn melalui blog...

Semoga murah rezeki kepada semua yg sudi mengajar... Amin..

Jom reramai join afb... mmg ohsem... yeaahhhh

Macam seronok ja nak apply for adsense ni tapi baru lagi buat blog.
Entry pun tak sampai puluh2 haha.

Tahniah cik la!!

tlg bimbing jgk..dah lama apply xpenah lulus..huhu

Alhamdulillah..tahniah untuk abe we kerana sentiasa sudi berkongsi ilmu..tahniah kepada CikLa kerana berjaya memanfaatkan ilmu..

tq2. anak murid AFB ni memang rajin dan mendengar kata. tu yang cepat lulus

insya allah boleh. nanti saya buka kelas coaching adsense la. :)

tunggu cukup 6 bulan ye :)

kalau blog dah cukup 6 bulan, boleh try

insya allah nnt sy buat coaching

TQ PC. PC juga byk support :)

Alhamdulillah Tahniah CikLa... Saya punya masih belum lepas review kedua lagi... berminggu2 dah... Boleh tolong tak? Hehe

Komen lagi sekali, lupa nak notify... :-)

boleh. tp tggu dpt reply dr adsense dulu la. br blh tgk apa kandungan dia

Adsense dah banyak kali reply dah... hehehe... Sekarang mohon lagi.. Tengah tunggu reply, dah dekat sebulan lebih kot dia diam je.. hehe

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF