[VIRAL] Bahaya lapar di tengah malam

[VIRAL] Bahaya lapar di tengah malam

Lapar di tengah malam, apa yang anda buat?


Krukkk....krakkk...kruukkk...krakkk....tiba-tiba perut berbunyi lapar saat pukul 12 malam. Ketika itu, anda telah pun baring di atas katil.

lapar tengah malam

Abe We biasa hadapi situasi getir ni. Pulak tu kan, sebenarnya mata dah mengantuk masa tu sebenarnya. Tapi, di sebabkan badan berpeluh, kena la mandi juga walaupun tengah malam.

Tapi, bila dah mandi, mata pun segar la sikit. So, nak layan mengantuk, kena la layan handphone dulu (siapa selalu macam ni, memang kita geng).

Dok tengah layan handphone, mata pun da suku layu, tiba-tiba perut bunyi kruk..krakkk..krukkk..krakk.....

Aduhai...lapar pula!

Padahal mata dah mengantuk ni. Time dah elok mata mengantuk, elok pula perut ni berbunyi minta di isi.

Nak makan tengah malam, takut berat naik pula. Lagi satu, kalau makan, nanti mata lambat lagi nak mengantuk.

Last option, kita layan tidur je lah...(siapa selalu macam ni? Angkat tangan please)




SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


1 comments:

avatar

Sudahnya bangun pagi tak menyempat-nyempat ke dapur..hihihihi..

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.