">

[VIRAL] Bahaya lapar di tengah malam

/
1 Comments

Lapar di tengah malam, apa yang anda buat?


Krukkk....krakkk...kruukkk...krakkk....tiba-tiba perut berbunyi lapar saat pukul 12 malam. Ketika itu, anda telah pun baring di atas katil.

lapar tengah malam

Abe We biasa hadapi situasi getir ni. Pulak tu kan, sebenarnya mata dah mengantuk masa tu sebenarnya. Tapi, di sebabkan badan berpeluh, kena la mandi juga walaupun tengah malam.

Tapi, bila dah mandi, mata pun segar la sikit. So, nak layan mengantuk, kena la layan handphone dulu (siapa selalu macam ni, memang kita geng).

Dok tengah layan handphone, mata pun da suku layu, tiba-tiba perut bunyi kruk..krakkk..krukkk..krakk.....

Aduhai...lapar pula!

Padahal mata dah mengantuk ni. Time dah elok mata mengantuk, elok pula perut ni berbunyi minta di isi.

Nak makan tengah malam, takut berat naik pula. Lagi satu, kalau makan, nanti mata lambat lagi nak mengantuk.

Last option, kita layan tidur je lah...(siapa selalu macam ni? Angkat tangan please)




SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra




You may also like

1 comment:

  1. Sudahnya bangun pagi tak menyempat-nyempat ke dapur..hihihihi..

    ReplyDelete