Tayar kereta bocor terkena skru

Tayar kereta bocor terkena skru

Tampal dari dalam tayar


Ada sesiapa yang pernah lalui pengalaman tayar bocor?


Sebenarnya tayar yang bocor ni, Abe We dah tampal. Baru berapa hari je, dah bocor balik.

Mula-mula tak tahu tu, rasa macam kena tipu dengan bengkel je.

Ye la kan, baru beberapa hari je tampal, dah bocor semula.

Bila pergi bengkel, rupanya tercucuk skru. Panjang dan besar pulak tu.

Solusi dia, tampal dari dalam. Kalau bocor biasa, cucuk dengan cacing tu je.

Tapi ni besar, kena tampal dari dalam. Harganya RM15.

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.