Tambah duit blog dengan POPTM

Tambah duit blog dengan POPTM

POPTM jana pendapatan blog lebih tinggi


Buat duit dengan blog? Nak tunggu berapa lama ye? Banyak ke dapat? Susah tak nak apply?

Mesti kita sudah biasa dengar soalan ni samada dari diri sendiri ataupun dari rakan blogger lain. Ok, Abe We nak bagi tips sikit. Kita pun bukanlah pakar sangat kan, tapi at least kita mencuba. Kan? Jom kita daftar dengan POPTM.


Mungkin ada yang sudah pernah menggunakan khidmat POPTM ini. Tapi bagi mereka yang masih belum cuba lagi, eloklah daftar di http://viid.me/qfIdT7.

Kalau hendak di ikutkan, POPTM ini memberikan jumlah pendapat blog yang agak tinggi.

Semakin tinggi UV blog anda, semakin tinggi lah iklan yang di pamerkan.

Bagi blog yang belum daftar adsense, elok juga daftar dengan POPTM. Dan mereka yang sudah daftar dengan adsense, lagi elok POPTM. Anda akan dapat dua kali income. Menguntungkan!

Caranya mudah sahaja, anda hanya perlu sign up dahulu. Kemudian masukkan url blog anda seperti no. 1 di dalam gambar di bawah ini. Apabila url blog anda sudah di approvekan (sila semak e-mail), anda perlu masukkan kod (klik no. 2) dan masukkan di dalam edit HTML.



[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.