Harga minyak Ron 95 naik 20 sen

Harga minyak Ron 95 naik 20 sen

Harga minyak Ron 95, RM2.10


Masya allah... Mahalnya harga minyak bulan Januari 2017 ni.


Kalau minyak naik sampai RM2.10, memang kopak la duit minyak bulan ni.

Dah la kita ni travel hari-hari lebih kurang 100 pergi dan balik. Dalam 3 hari je mesti isi minyak. Aduhaiii.....

Nanti bulan Februari, minyak turun balik.


Sejak pakcik kat atas ni 👆 jadi PM, semua benda NAIK harga. Ape je yang naik. Dah 2 penggal ni. Pening rakyat macam tak di pandang. Tapi dalam semua benda NAIK harga, ada juga yang pakcik ni TURUN kan harga. 1 je lah tapinya.

Nak tau apa dia? Agaknya apa ye yang turun harga tu?

Jawapannya ialah........

Nilai mata wang Malaysia..... 💲💲💲💲

Yang tu entah macam mana boleh turun tah. Kes MH370 dengan MH17 senyap je.

Haishhhh pakcik ni.

Harap-harap 2017 ni, ada la perubahan banyak....


SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


1 comments:

avatar

Sabor je la..
Kita yang pilih pemimpin kan..
Jangan salahkan mereka..
Salahkan diri sendiri je la..

Ikhlas dari
AlongMisuari.com

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.