Guru comel tarikan baru ke sekolah

Guru comel tarikan baru ke sekolah

Siapa yang tertarik menjadi persoalan


Tertarik pula Abe We baca artikel dari sinar harian ni. Guru Comel : Tarikan baru ke sekolah.


Memang tak di nafikan, kerjaya seorang guru ni sangat mencabar. Nak didik anak-anak kecil, nak displin kan mereka.

Budak-budak pula macam-macam karenah. Lagi-lagi yang darjah satu.

Bila cerita bab guru comel ni....hmmmm

Siapa yang tertarik sebenarnya?

Rasanya mungkin segelintir murid sahaja yang tertarik. Selebihnya bapa murid. Betul tak?

Kalau budak-budak ni, cikgu tak garang diorang suka la.


SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra



[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.