Gambar Faiz Subri gugup di atas pentas Puskas Award





Duduk dan berdiri sebelah bintang dunia buat Faiz Subri gugup

Sejujurnya, memang Abe We tak tengok pun penyampaian anugerah ni. Tapi, tengok dekat youtube je lah. Bagi sesiapa yang tak tengok lagi, jom kita lihat beberapa keping gambar Faiz Subri di atas pentas Puskas Award ni.


Bila kita duduk dan bersama pemain bintang seluruh dunia, memang rasa kecil je kita ni. Mungkin itu yang di rasai Faiz Subri.

Bersalaman bersama Ronaldo, tengok saiz badan pun dah gerun dah. Kecik betul Faiz ni.

Mohd Faiz Subri was given the award for his amazing swerving free-kick against Pahang 

Part baca teks pun kelakar juga. Ramai orang ketawa. Ingatkan keluarkan kertas, rupanya keluarkan handphone. Lepas tu cari teks, lambat betul nak jumpanya. Mesti tangan mengigil-gigil masa tu.

Subri looked at his phone as he performed his acceptance speech on Monday

Faiz Subri gives FIFA Puskas speech


Dan part yang paling kelakar sekali dekat bawah ni. Mungkin rasa macam tak percaya bila bersama dengan pemain bintang, Faiz rasa macam "nak masuk dalam gambar ni ke tak? Nak ke tak?" 

hihihiii...




SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Previous
Next Post »

3 comments

Write comments
Diana Rashid
AUTHOR
10 January 2017 at 11:19 delete

Rezeki dia la..kan??dapat ke sana.Menang pulak tu..Alhamdulillah...Pemain Malaysia yang acah2 star pun tak pernah merasa..heheh

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
10 January 2017 at 14:21 delete

Alhamdulillah tahniah faiz..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
10 January 2017 at 17:39 delete

Syukur sangat...alhamdulillah..moga menjadi inspirasi..

Reply
avatar