Gambar Faiz Subri gugup di atas pentas Puskas Award

Gambar Faiz Subri gugup di atas pentas Puskas Award

Duduk dan berdiri sebelah bintang dunia buat Faiz Subri gugup

Sejujurnya, memang Abe We tak tengok pun penyampaian anugerah ni. Tapi, tengok dekat youtube je lah. Bagi sesiapa yang tak tengok lagi, jom kita lihat beberapa keping gambar Faiz Subri di atas pentas Puskas Award ni.


Bila kita duduk dan bersama pemain bintang seluruh dunia, memang rasa kecil je kita ni. Mungkin itu yang di rasai Faiz Subri.

Bersalaman bersama Ronaldo, tengok saiz badan pun dah gerun dah. Kecik betul Faiz ni.

Mohd Faiz Subri was given the award for his amazing swerving free-kick against Pahang 

Part baca teks pun kelakar juga. Ramai orang ketawa. Ingatkan keluarkan kertas, rupanya keluarkan handphone. Lepas tu cari teks, lambat betul nak jumpanya. Mesti tangan mengigil-gigil masa tu.

Subri looked at his phone as he performed his acceptance speech on Monday

Faiz Subri gives FIFA Puskas speech


Dan part yang paling kelakar sekali dekat bawah ni. Mungkin rasa macam tak percaya bila bersama dengan pemain bintang, Faiz rasa macam "nak masuk dalam gambar ni ke tak? Nak ke tak?" 

hihihiii...




SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


3 comments

avatar

Rezeki dia la..kan??dapat ke sana.Menang pulak tu..Alhamdulillah...Pemain Malaysia yang acah2 star pun tak pernah merasa..heheh

Balas
avatar

Alhamdulillah tahniah faiz..

Balas
avatar

Syukur sangat...alhamdulillah..moga menjadi inspirasi..

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.