Ejen Biobax Putrajaya

Ejen Biobax Putrajaya

Ejen Biobax Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Bukit Changgang


Alhamdulillah. Siapa yang dah cuba guna Biobax ni, memang puas hati. Abe We sendiri pun memang ada 1 botol bawa ke mana-mana. Kenapa Abe We sentiasa bawa? Pertama nya sebab Abe We selalu selsema. So, bila spray kat tapak tangan, Abe We akan hidu di tapak tangan dan juga sapu di tengkuk. Nyaman gitu bau dia. Segar. Tak sakit hidung.

Selain tu, kalau lenguh-lenguh penat berjalan di tengah kota, boleh la spray terus. Selain bantu kurangkan sakit belakang, Biobax boleh juga menghilangkan sakit-sakit sendi, lenguh-lenguh badan, pegel linu dan lain-lain lagi.

Bagi sesiapa yang nak dapatkan Biobax ni, boleh Whatsapp 017-8125655. Abe We boleh lah COD area Putrajaya, Cyberjaya dan Dengkil. Bukit Changgang lagi lah boleh.


Testimonial








SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


1 comments:

avatar

Wah.. Cyberjaya ada nnt boleh PM tepi yea

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.