Underworld Blood Wars di pawagam 1 Disember

Underworld Blood Wars di pawagam 1 Disember

Peminat Underworld jangan lepaskan tonton Blood Wars di pawagam

Siapa minat tengok cerita Underwold? Abe We memang tak follow sangat. Tengok gitu-gitu je la. Kalau tengok pun setakat tengok pelakon dia Kate Beckinsale . Hihihi.....


Cerita ini telah pun di tayangkan. Tapi, Abe We tak dapatlah nak tengok cerita ni. Kalau nak tengok pun kena tengok tanpa anak. Huhuh...

Tapi kalau ada sesiapa nak belanja, Abe We on je. :)




SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


2 comments

avatar

Yes!! dah keluar..
Tapi jauh la pulak wayangnya..
Memang ikut cerita ini..

Balas
avatar

jauh dekat mana tu? rasanya kena pergi weekend kot

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.