Ubah muka jadi watak komik Red Skull

Ubah muka jadi watak komik Red Skull

Henry Rodriguez habis £30,000 jalani pengubahsuai muka

Seorang lelaki warga Venezuela,  Henry Rodriguez telah berhabis sebanyak £30,000 dengan melakukan pengubahsuaian muka termasuk memotong hidungnya semata-mata untuk kelihatan seperti watak di dalam komik Captain America iaitu Red Skull.

Henry Rodriguez Red Skull

Rodriguez pada mulanya melakukan transformasi kecil dengan menghitamkan semua matanya dan memasukkan implan di mukanya.

Henry Rodriguez Red Skull
Transformasi yang di lakukan Rodriguez.

Dia kemudiannya melalukan pembedahan hidung bagi merealisasikan impiannya untuk kelihatan seperti watak komik tersebut.

Henry Rodriguez Red Skull
watak idaman Rodriguez iaitu Red Skull

Setelah dia melakukan pembedahan hidung, dia kemudiannya membuat tattoo dengan mewarnakan mukanya kepada warna merah.

Henry Rodriguez Red Skull

Kini, impiannya menjadi watak komik tersebut menjadi realiti.

Henry Rodriguez Red Skull


p/s: kalau dia selsema dan nak korek hidung, macam mana rupanya kan?



SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


1 comments:

avatar

adoi..dah kenapa la dia ni. muka dah elok2 p buat lagu tu buat apa? adoi, kita yang nengok ni rasa seram je, apa yang dia rasa agaknya. ish!

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.