Sihir di gunakan ketika bermain bola





Voodoo di gunakan penjaga gol


Klip video yang di ambil di Nigeria ini memang rare.


Bayangkan, seorang penjaga gol sanggup menggunakan patung voodoo semata-mata bagi memastikan golnya kebal dan tidak di bolosi.

Ceritanya macam ni, seorang pemain lawan tidak berpuas hati ekoran susah sangat nak jaringkan gol.

Agaknya, bila dah susah sangat nak jaringkan gol, dia pun suspiciouslah.

Sampai satu ketika, sedang penjaga gol tu kutip bola, dia cepat-cepat ambil patung voodoo tu di tiang gol. 

Marah betul penjaga gol tu. At last, dapat juga pemain tu jaringkan gol.




SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
PeRdU cINta
AUTHOR
30 December 2016 at 21:31 delete

Ada juga ya sihir dalam bola sepak...begitulah ragamnya manusia.

Reply
avatar
sakura 8554
AUTHOR
2 January 2017 at 11:29 delete

semuanya tentang duit..gila bola sungguh sampai sanggup sihir bagai

Reply
avatar