">

Proton Ertiga adalah Suzuki Ertiga

/
1 Comments

Suzuki dan Proton berkerjasama satu bumbung


Setiap kali taip Ertiga, pasti akan keluar dulu kereta dari Suzuki ni. Tertanya-tanya jugak Abe We. Kenapa keluar Suzuki? Kenapa tak keluar Proton pun.

ertiga

Rupa-rupanya, Suzuki dengan Proton dah pun berkerjasama. Berita ini telah di maklumkan di website mereka http://www.suzuki.net.my/

suzuki malaysia

Agak-agak lah kan, Swift pun akan di Proton kan juga ke? Hihiii...Mana lah tau kot-kot harga Swift murah sikit ke.

Tapi di sebabkan Suzuki ni terletak di bawah DRB Hicom dan juga Proton pun di bawah DRB Hicom makanya mereka pun di satukan.

Tapi pemilik kereta Suzuki tak perlu risau kerana warranty masih di bawah Suzuki lagi.


SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra




You may also like

1 comment:

  1. owh i see....tapi kan...susah nak cakap...sebab cakap itu terlalu mudah...kalaulah proton masih kekalkan identiti dia...cuba buat sesuatu yang lebih membanggakan dari mengambil hakcipta orang lain macam honda dan suzuki...

    ReplyDelete