Permohonan Online Kemasukan Murid Ke Kolej Vokasional Dan Sekolah Menengah Teknik

Permohonan Online Kemasukan Murid Ke Kolej Vokasional Dan Sekolah Menengah Teknik

Tarikh Akhir Permohonan pada 25 Disember 2016

Bagi pelajar yang ingin menyambung pengajian ke Kolej Vokasional dan juga Sekolah Menengah Teknik, tarikh akhir permohonan hendaklah di buat pada 25 Disember 2016.

Sila pastikan permohonan di buat sebelum tarikh 25 Disember 2016 untuk mengelakkan sistem tergendala pada hari akhir permohonan.

Permohonan Online Kemasukan Murid Ke Kolej Vokasional Dan Sekolah Menengah Teknik


MURID LEPASAN PAVMURID LEPASAN PBS - ALIRAN PERDANA/ AKADEMIK/ AGAMA
Murid telah mengikuti asas vokasional mulai Tingkatan Satu (1) di SMK yang menawarkan PAVMurid menduduki PBS yang merangkumi 4 komponen iaitu :
-> Pentaksiran Pusat (PT3)
-> Pentaksiran Sekolah (PS)
-> Pentaksiran Aktiviti Jasmani Sukan dan Kokurikulum (PAJSK)
-> Pentaksiran Psikometrik (PPsi)

Syarat Kemasukan  Murid Ting 3 Aliran PAVInstitusi & Kursus Tawar 

Bagi mereka yang ingin mengikuti kursus yang di tawarkan dan sekolah pilihan, sila semak di sini https://sptv.moe.gov.my/mohon_kvsmt/pav/institusi_kursus_pav.pdf

Syarat Umum Dan Khusus Program Kolej Vokasional Bagi Murid Tingkatan 3 Yang Mengikuti Aliran Perdana/Akademik


Institusi & Kursus Tawar

Bagi mereka yang ingin mengikuti kursus yang di tawarkan dan sekolah pilihan, sila semak di sini https://sptv.moe.gov.my/mohon_kvsmt/perdana/institusi_kursus_kvsmt.pdf


SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.