Jom main permainan Santa Claus

Jom main permainan Santa Claus

Google sediakan permainan Santa Claus di website mereka


Siapa ada perasan ada permainan Santa Claus ni di Google?

Abe We pun baru perasan. Kecik je logo dia. Siapa yang nak main tu, boleh terus klik di sini https://santatracker.google.com/village.html

permainan Santa Claus

Di dalam ni ada bermacam game yang boleh main. Menguji minda juga lah. Bolehlah......

permainan Santa Claus

Kita ambil contoh game dekat atas ni. Kalau nak main game yang lain, gerakkan je cursor dekat gambar yang besar-besar tu.

permainan Santa Claus

Ni contoh game dia. Yang ada cerobong dengan button warna hijau tu, tempat keluar gift. Kita kena susun rail yang sebelah kiri atas tu. Drag dan letakkan supaya gift tu masuk dalam tempayan merah dekat bawah tu.

Game ni ada beberapa level. Tapi Abe We main sampai level 3 je. Malas nak fikir dah lepas tu. Hahahaha.....


SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


1 comments:

avatar
Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.