Jom main permainan Santa Claus

/
1 Comments

Google sediakan permainan Santa Claus di website mereka


Siapa ada perasan ada permainan Santa Claus ni di Google?

Abe We pun baru perasan. Kecik je logo dia. Siapa yang nak main tu, boleh terus klik di sini https://santatracker.google.com/village.html

permainan Santa Claus

Di dalam ni ada bermacam game yang boleh main. Menguji minda juga lah. Bolehlah......

permainan Santa Claus

Kita ambil contoh game dekat atas ni. Kalau nak main game yang lain, gerakkan je cursor dekat gambar yang besar-besar tu.

permainan Santa Claus

Ni contoh game dia. Yang ada cerobong dengan button warna hijau tu, tempat keluar gift. Kita kena susun rail yang sebelah kiri atas tu. Drag dan letakkan supaya gift tu masuk dalam tempayan merah dekat bawah tu.

Game ni ada beberapa level. Tapi Abe We main sampai level 3 je. Malas nak fikir dah lepas tu. Hahahaha.....


SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra




You may also like

1 comment: