Jamal Yunos sindir Siti Nurhaliza tiada anak

Jamal Yunos sindir Siti Nurhaliza tiada anak

Sindir Dato Siti sebab muatnaik gambar Jamal dan kritik tindakkanya

Dunia ni memang pelik. Lagi-lagi bila ada orang yang macam ni.

Sumber Google

Agaknya lah kan, macam mana pemilihan seoran wakil rakyat tu kan?

Wajarkah orang seumpama ini, dengan tindakan seperti ini, dengan kata-kata seperti yang di keluarkan, wajarkah jadi wakil rakyat? Jadi ketua?

Apa yang cuba di beri contoh?

Abe We tak nak komen banyak-banyak. Tapi cukuplah sekadar ini.

Harap-harap orang belah Kuala Selangor sana lebih bijak memilih wakil rakyat mereka.

Harap-harap juga semua parti politik di Malaysia ni pilih wakil rakyat yang lebih berkualiti.

Bukan sebab duit. Bukan sebab pangkat. Bukan sekadar pandai cakap.



SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


3 comments

avatar

Macam-macam ragam..sedih kerana anak bangsa melihat ragam si dewasa yang mungkin menjadi ikutan satu masa kelak.

Balas
avatar

Btolla kata dato ct tu jangan jadi macam jamal. agak2x la nak protes pun, ada cara lain kot.. n notis pun dah dbritau awal.. hmmm

Balas
avatar

Attention seeker agaknya dia ni.

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.