Jamal Yunos sindir Siti Nurhaliza tiada anak





Sindir Dato Siti sebab muatnaik gambar Jamal dan kritik tindakkanya

Dunia ni memang pelik. Lagi-lagi bila ada orang yang macam ni.

Sumber Google

Agaknya lah kan, macam mana pemilihan seoran wakil rakyat tu kan?

Wajarkah orang seumpama ini, dengan tindakan seperti ini, dengan kata-kata seperti yang di keluarkan, wajarkah jadi wakil rakyat? Jadi ketua?

Apa yang cuba di beri contoh?

Abe We tak nak komen banyak-banyak. Tapi cukuplah sekadar ini.

Harap-harap orang belah Kuala Selangor sana lebih bijak memilih wakil rakyat mereka.

Harap-harap juga semua parti politik di Malaysia ni pilih wakil rakyat yang lebih berkualiti.

Bukan sebab duit. Bukan sebab pangkat. Bukan sekadar pandai cakap.



SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Previous
Next Post »

3 comments

Write comments
PeRdU cINta
AUTHOR
25 December 2016 at 11:22 delete

Macam-macam ragam..sedih kerana anak bangsa melihat ragam si dewasa yang mungkin menjadi ikutan satu masa kelak.

Reply
avatar
Bahrain
AUTHOR
25 December 2016 at 11:22 delete

Btolla kata dato ct tu jangan jadi macam jamal. agak2x la nak protes pun, ada cara lain kot.. n notis pun dah dbritau awal.. hmmm

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
25 December 2016 at 13:07 delete

Attention seeker agaknya dia ni.

Reply
avatar