Jamal Yunos sindir Siti Nurhaliza tiada anak

/
3 Comments
Sindir Dato Siti sebab muatnaik gambar Jamal dan kritik tindakkanya

Dunia ni memang pelik. Lagi-lagi bila ada orang yang macam ni.

Sumber Google

Agaknya lah kan, macam mana pemilihan seoran wakil rakyat tu kan?

Wajarkah orang seumpama ini, dengan tindakan seperti ini, dengan kata-kata seperti yang di keluarkan, wajarkah jadi wakil rakyat? Jadi ketua?

Apa yang cuba di beri contoh?

Abe We tak nak komen banyak-banyak. Tapi cukuplah sekadar ini.

Harap-harap orang belah Kuala Selangor sana lebih bijak memilih wakil rakyat mereka.

Harap-harap juga semua parti politik di Malaysia ni pilih wakil rakyat yang lebih berkualiti.

Bukan sebab duit. Bukan sebab pangkat. Bukan sekadar pandai cakap.



SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra




You may also like

3 comments:

  1. Macam-macam ragam..sedih kerana anak bangsa melihat ragam si dewasa yang mungkin menjadi ikutan satu masa kelak.

    ReplyDelete
  2. Btolla kata dato ct tu jangan jadi macam jamal. agak2x la nak protes pun, ada cara lain kot.. n notis pun dah dbritau awal.. hmmm

    ReplyDelete
  3. Attention seeker agaknya dia ni.

    ReplyDelete