Capture Garage - pelanggan tetap bengkel kereta di Dengkil

Setiap 4 bulan datang ke bengkel Capture Garage Dengkil


Kalau nak cerita bab bengkel kereta ni kan, rasanya ada yang frust dan ada juga yang recommend mana yang ok.


Macam Abe We, nak cari bengkel yang mudah berurusan, harga boleh diskaun sikit, tokey dengan pekerja ramah memang susah sikit nak cari.

Tapi kalau pergi bengkel Capture Garage dekat Dengkil ni memang puas hati lah. Lagi pun Abe We dah lama jadi pelanggan tetap kedai ni. Deal guna facebook mesengger je. Hihiii..

Kalau ada yang nak survey dulu kedai ni boleh contact tokey dia, Awang 0129725634.

Selain tu, ada juga kedai tinted kereta dan carwash dekat sebelah dia. Lepas servis je, terus cuci.


Sesiapa yang duduk area sini, boleh lah pergi sini.


SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Capture Garage - pelanggan tetap bengkel kereta di Dengkil"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF