Wanita dihendap dalam tandas di stesen minyak

Wanita dihendap dalam tandas di stesen minyak

Stesen minyak Petron bina tandas dalam premis


Ok, sebenarnya dah lama Abe We nak cerita pasal ni. Tapi entah kenapa asyik lupa sahaja. 

Sebenarnya kejadian wanita di hendap, di serang di dalam tandas ni memang dah acap kali berlaku. 

Wanita dihendap dalam tandas awam

Tandas di stesen minyak Petron lebih selamat


Abe We nak cerita sedikitlah pasal stesen minyak Petron. Mulanya Abe We tak perasan sangat pasal tandas di stesen minyak Petron.

petron malaysia

Tapi, semenjak berkahwin ni, bila balik kampung tempat yang selalu Abe We singgah ialah stesen minyak dan tandasnya sekali.

Tapi setiap kali berhenti di Petron di lebuhraya utara selatan ni Pagoh, mesti mama harraz akan cakap tandasnya bersih. Bukan sekali dua, tapi banyak kali juga. Tapi dalam banyak kali tu ada juga yang kotor sikit sebab dari orang yang menggunakannya kurang kesedaran sivik.

Secara keseluruhannya memang  tandas di Petron Pagoh ni memang bersih sentiasa.

Dan ada satu lagi tempat, tapi Abe We dah lupa dekat Petron mana, mama harraz nak pergi tandas. Masa tu pernah ada kejadian lelaki masuk tandas wanita ni. Lantas Abe We singgah di Petron berbanding Petronas dan Shell.

Sekali lagi Abe We sangat suka dengan konsep tandas di Petron ni di mana tandasnya di bina di dalam premis. Bukan seperti di Petronas, Shell dan lain-lain yang mana tandasnya di bina di luar dan di bahagian belakang yang memang terpinggir. Sudahlah terpinggir, baunya......BUSUK.

Selain tu, tempat yang Abe We beberapa kali singgah di Petron area dekat Tesco Kajang ni, memang tandasnya juga di dalam. Jangankan perempuan je rasa selamat, tapi lelaki pun rasa selamat juga.

Kalau tak silap, jarang ada Petron yang ada tandas di luar.

Tapi kalau nak pergi tandas, pilihlah Petron.


SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


4 comments

avatar

aah kan..penah jugak singgah kat stesen minyak petron sebab nak guna tandas,.memang selesa..

Balas
avatar
Balas
avatar

Tandas kotor sebab pengguna pengotor. Kenapa pengguna penggotor? Sebab minda dah kotor.

From:
http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

Balas
avatar

Tandas kotor sebab pengguna pengotor. Kenapa pengguna penggotor? Sebab minda dah kotor.

From:
http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.