Wanita dihendap dalam tandas di stesen minyak

Stesen minyak Petron bina tandas dalam premis


Ok, sebenarnya dah lama Abe We nak cerita pasal ni. Tapi entah kenapa asyik lupa sahaja. 

Sebenarnya kejadian wanita di hendap, di serang di dalam tandas ni memang dah acap kali berlaku. 

Wanita dihendap dalam tandas awam

Tandas di stesen minyak Petron lebih selamat


Abe We nak cerita sedikitlah pasal stesen minyak Petron. Mulanya Abe We tak perasan sangat pasal tandas di stesen minyak Petron.

petron malaysia

Tapi, semenjak berkahwin ni, bila balik kampung tempat yang selalu Abe We singgah ialah stesen minyak dan tandasnya sekali.

Tapi setiap kali berhenti di Petron di lebuhraya utara selatan ni Pagoh, mesti mama harraz akan cakap tandasnya bersih. Bukan sekali dua, tapi banyak kali juga. Tapi dalam banyak kali tu ada juga yang kotor sikit sebab dari orang yang menggunakannya kurang kesedaran sivik.

Secara keseluruhannya memang  tandas di Petron Pagoh ni memang bersih sentiasa.

Dan ada satu lagi tempat, tapi Abe We dah lupa dekat Petron mana, mama harraz nak pergi tandas. Masa tu pernah ada kejadian lelaki masuk tandas wanita ni. Lantas Abe We singgah di Petron berbanding Petronas dan Shell.

Sekali lagi Abe We sangat suka dengan konsep tandas di Petron ni di mana tandasnya di bina di dalam premis. Bukan seperti di Petronas, Shell dan lain-lain yang mana tandasnya di bina di luar dan di bahagian belakang yang memang terpinggir. Sudahlah terpinggir, baunya......BUSUK.

Selain tu, tempat yang Abe We beberapa kali singgah di Petron area dekat Tesco Kajang ni, memang tandasnya juga di dalam. Jangankan perempuan je rasa selamat, tapi lelaki pun rasa selamat juga.

Kalau tak silap, jarang ada Petron yang ada tandas di luar.

Tapi kalau nak pergi tandas, pilihlah Petron.


SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "Wanita dihendap dalam tandas di stesen minyak"

aah kan..penah jugak singgah kat stesen minyak petron sebab nak guna tandas,.memang selesa..

Tandas kotor sebab pengguna pengotor. Kenapa pengguna penggotor? Sebab minda dah kotor.

From:
http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

Tandas kotor sebab pengguna pengotor. Kenapa pengguna penggotor? Sebab minda dah kotor.

From:
http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF